středa 10. září 2014

Zahradní chodník

Na běžný chodník stačí šířka okolo cm. Takový chodník není příliš široký, ale v pohodě po něm projedete s kolečkem. Chodníky jsou součástí téměř každé zahrady. Potřebujete je, abyste se za každého počasí dostali na potřebné místo, ale často i dotvářejí . Instalace je snadná , rychlá .

Při návrhu zahradních cest a chodníků můžeme plně uplatnit svoji fantazii a tvořivost. Na výběr máme různé druhy materiálů, které se dají . Spáry postupně zarostou trávou a chodník opticky zjemní. Dobře vlastnoručně vydlážděný chodník přinese spoustu uspokojení: kutilskou pýchou nás naplní. Funkce zpevněných zahradních chodníků je dvojí - umožňují nám pohodlnou chůzi mezi záhony bez nepříjemně zablácených bot a zároveň výrazně ovlivňují.


Zdravím všechny příznivce zahradničení, . Zahradní chodník trochu jinak.

Cesty jsou nepřehlédnutelným prvkem zahradní architektury. Písek jako základní prvek a vhodné frakce. Hlavním úkolem chodníků a cest v zahradě je spojení různých zahradních zařízení a oddělení travnatých ploch s plochami různých druhů . Vhodné druhy písku a kameniva . Vždy by měly být důkladně naplánované, aby byly . Zde totiž chodník s obrubníky nepůsobí dobře. Připomíná spíše park než zahradu za domem. Kromě toho by měl chodník ladit zejména s terasou, případně . Někdy se jako chodníky nazývají i stezky v nezastavěné krajině, zvláště v oblastech ovlivněných slovenštinou.


Díl nášlapný zahradní , plastový. Plastový chodník skládaný dle Vaší fantazie. Prodej nášlapných dílců po . K zahradě neodmyslitelně patří také chodníky a cestičky.


Pokud máte velkou zahradu , která je rozdělená na užitkovou a okrasnou, potřebujete vytvořit parkovací . V pantoflích třeba pro pažitku! To by mohlo být heslo pro tyto .

Pokládka je jednoduchá a fyzicky nenáročná. I v zimě mají zahradní pěšiny a chodníky své kouzlo. Další fotografie v galerii. Cestička na zahradě sypaná s obrubou, nebo kamenný chodník. Stavíme zahradní cesty ze štípaného kamene, nebo chodník v zahradě sypaný ap.


Dřevo je přírodním materiálem, a proto naprosto dokonale zapadá do vzhledu každé zahrady. Pro zahradní cestičky a chodníky je však možné . Krásnou zahradou plnou bílých a fialových květů se vine extravagantní chodník z plochých balvanů,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky