pondělí 15. září 2014

Venkovní bazén

Zveme Vás na procházku do světa krásných a výjimečných rodinných bazénů. Zkuste přivřít oči a představit si, jak by se asi ten který bazén vyjímal právě na . Archiv Jedná se o zapuštěné bazény , které jsou ideální pro venkovní instalace. Jsou vyráběny z velmi odolného materiálu ALBISTONE, jehož životnost dosahuje let . Venkovní areál - pouze letní provoz - viz provozní doba.

Brabansko - celodenní,odpolední a večerní vstupné. Návštěvníci mohou využívat velký 50m bazén (hloubka 60m - 30m) s osmi . Víceúčelový venkovní bazén. Koupání s kouskem přírody.


Permanentní vstupenky mají platnost měsíců od data prodeje! Dukelská, vedle mateřské školky a . Krytý plavecký bazén tvoří dva bazény , které slouží k provozování rekreačnímu i závodnímu sportování.

Malý bazén slouží pro nejmenší a začínající plavce. Zábavní zóna Aquaparku Laguna zahrnuje bazén nepravidelného tvaru s plochou téměř. Součástí zábavní zóny je i venkovní bazén se slanou vodou, který je . O zahájení provozu krytého . V případě nepříznivého počasí se koupaliště operativně zavírá.


Otevřeli jsme venkovní areál a zahájili 18. Provozní doba venkovních bazénů : 1. V plaveckém areálu můžete využít plavecký krytý bazén (m), dětský krytý bazén s atrakcemi (chrlič, skluzavka, stříkací želva), whirlpoole, . Základní technická data bazénu. Na venkovní koupaliště můžete přijít přes bazénové centrum v kryté části areálu nebo přes venkovní pokladnu. K dispozici tak máte také tobogán, vnitřní bazén. Etapa I – Zahrnuje opravu dětského bazénu, který bude nahrazen třemi novými.


CENÍK plavecký stadion venkovní. Přijďte prožít pohodovou atmosféru do našeho venkovního aquaparku. Vážení návštěvníci krytého bazénu !

Objevte relaxační účinek termálních pramenů a načerpejte novou energii při odpočinku, zábavě či pohybových aktivitách ve venkovních termálních bazénech. Plavecký bazén a víceúčelový sportovní areál SK Motorlet Praha se nachází na. V době letních prázdnin je venkovní terasa u malého bazénu otevřena kdy venkovní teplota bude vyšší jak 25°C.


US - Plavecký stadion Podolí. Organizační složka: Sauna a bazén města Větřní. Krytý bazén o rozměrech 12xmetrů s teplou slanou vodou je ideální pro rodiny.


Aquapark Vyškov nabízí příjemnou relaxaci v bazénu atrakcí, vířivé vaně, finské a parní sauně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky