úterý 9. září 2014

Zahradní domky a chatky

Dřevěné zahradní chatky mohou sloužit . Vždy se jedná o konstrukci pomocí křížového spoje (srubovou konstrukci). Montážní návod pro srubové zahradní a nářáďové domky. Síla stěny bývá většinou mm.


U rozměrnějších chatek však používáme sílu stěny mm. Zahradní chatky nabízíme srubové konstrukce.

Takovéto altány pak můžeme doplnit stylovým zahradním nábytkem, který také naleznete v našem sortimentu. Střešní krytiny na zahradní domky , chatky i altány,. Obohaťte svou zahradu o dřevěné domky a chatky , z nichž některé skvěle poslouží pro relaxaci a odpočinek a jiné zase pro uložení nářadí.


Nabízíme mnoho druhů a rozměrů patrových dřevěných zahradních domků a přízemních zahradních chatek včetně zateplení. Za výborné ceny s dodávkou po. Nesmí chybět ani domky na nářadí.


Montplast nabízí zahradní domky a zahradní chatky , houpačky, nábytek, domky na nářadí. Uděláme Vám chatu na míru dle Vašeho zadání. Platí pro domky nad 20ma síla materiálu min.

Prodáváme zahradní domky , dřevěné chatky , chaty , dřevostavby, sruby, altány, domky na nářadí. Máme přes 7zahradních domků, chatek a chat. V této kategorii naleznete zahradní domky vhodné především jako úschovna zahradního nářadí a nebo jako jednoduché chatky pro letní dovolenou. Pokud máte zahradu, určitě jste se již setkali s problémem, kam uložit sekačku, nářadí, zahradní nábytek nebo třeba palivové dřevo na . Klasický pevný zahradní domek PAVEL vám nabízí perfektní úložný prostor pro vaše zahradní nářadí. Tento model má dvě okna ve dveřích a dodáváme ho jako.


Drobné zahradní stavby vnášejí do zahrady strukturu a zabydlují ji. Vítejte na stránkách Domky a Chaty. Jestliže sháníte zahradní domek , chatku na zahradu, rekreační chatu nebo třeba přístřešek pro zaparkování auta, jste na . Firma, zabývající se prodejem zahradních domků. Bohatý sortiment domků a doplňků na Vaše zahrady za velmi přijatelné ceny najdete v naší nabídce.


Prodáváme a odborně montujeme dřevostavby, sruby, dřevěné chaty, zahradní domky a chatky zateplené i nezateplené. Také nabízíme domky na nářadí, sauny. Zastřešená terasa: m 2. Hledáte obytný zahradní domek ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky