úterý 30. září 2014

Plody goji

Hubnutí je směrem ke zdravějšímu způsobu života. Není proto náhoda, že goji bývá součástí detoxikačních kůr a plody goji bývají . Plody mají jasně červenou barvu. Goji rostou na trnitých keřích. Godži ( goji ) jsou plody dvou druhů kustovnice, kustovnice cizí a blízce příbuzné kustovnice čínské.


Středoevropanům budou připomínat šípky.

Svádí k tomu jejich barva i tvar. Ovšem pokud plody usušíte, a v této podobě se s nimi . Liší se chutí i svými účinky. Podporují dlouhověkost, zvyšují sexuální apetit a . Fandíte superpotravinám, bez goji už si nedokážete představit svou snídani?


Dejte pozor, zda doma nemáte balení, které inspekce našla v . Po dotyku plody zoxidují a zčernají. Proto se plody opatrně setřesou na podložku a usuší . Kvalitní sušené goji jsou velmi suchá.

Suché pevné plody jsou známky. Vyzkoušejte lahodné sušené plody z goji s vysokým podílem vitamínů a antioxidantů. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Majú sýto červenú farbu a sú veľké asi ako sušené hrozienka. Jsou známy pro své výrazné antioxidační vlastnosti a obsahují vysoké . Nyní, v období zimy, kdy řádí chřipky a nachlazení, vám . V posledních letech velmi oblíbený čínský elixír zdraví, který velmi příjemně chutná.


Názvy goji a kustovnice čínská se v praxi běžně zaměňují a jsou jimi myšleny sušené plody oranžové až červené barvy, které jsou plné . Díky tomu, že se v okolí keřů kustovnice čínské nepěstují žádné jiné rostliny, jsou plody goji z provincie Ningxia chráněny před nákazami, kterými trpí jiná . Kontaminaci zakázanými pesticidy . Chutné plody kustovnice čínské jsou proslulé vynikajícími léčivými a preventivními účinky na zdraví. Prodávají se především sušené. V těchto oblastech, kde je kustovnice čínská běžnou součástí stravy, a kde je . Mají zvláštní název – goji (čtěte godži) a pocházejí z Číny. Sušené červené plody kustovnice se využívají už tisíce let k posílení imunity, léčbě . A právě plody goji jsou vyhledávaným doplňkem stravy.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Jsou tím nejlepším způsobem, jak tělu . Kustovnice čínská (goji berry) pochází z Asie, je známá hlavně v jižní.

Jejich jasně červená barva naznačuje, že jsou jedním z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na zemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky