čtvrtek 11. září 2014

Whirlpool plzeň

Pokud budete kontaktovat Whirlpool na této servisní lince, obdržíte záruku měsíců na všechny náhradní díly zamontované naším technikem. Certifikované prodejny s plným sortimentem Whirlpool. Klikněte na seznam certifikovaných prodejen spotřebičů Whirlpool a vyhledejte si nejbližší prodejnu!


Opravy praček a sušiček prádla. Stanislav Baxa, Plzeň , Doubravka.

Správně temperovaná vířivá lázeň má mnoho příjemných účinků na tělo i duši. Masážní paprsky uvolňují svaly a vazivo, zatímco tryskající bublinky zesilují pocit. Kde si představujete odpočinek, relaxaci? Co třeba v našem wellness.


Uvolněte své svaly a zbavte se stresu v sauně, vířivce nebo hydromasážní vaně. Sháníte servis či náhradní díl ke spotřebičům Whirlpool , Hotpoint, Indesit nebo Bauknecht? Využijte značkový AP Servis – oficiálního partnera Whirlpool ČR.

Whirlpool , Bauknecht a Kitchen Aid – specializujeme se na prodej spotřebičů špičkových výrobců. Vyberte si novou pračku, ledničku, myčku a další pomocníky! Prodáváme a servisujeme spotřebičů WHIRLPOOL. Pozáruční opravy i dalších. Provádíme připojení, opravy a prodej bílé techniky.


Autorizovaný krajský servis značky AMICA. Masážní trysky masírují celé tělo. Wellness centrum Hotel Central Plzeň – hydromasážní whirpool. Hydromasážní whirpool pomáhá k celkovému uvolnění a . Myčky Sporáky Elektro-boilery.


Navštivte také naši modelářskou prodejnu RC modely Plzeň. Servis automatických praček, oprava bojleru, servis myček nádobí. Sháníte-li se po prodejně, která v Plzni prodává artikly značky Whirlpool , jste zde správně.


Zde najdete přehledně seřazeny pobočky, které ve městě Plzeň. O nás: Naše wellness je více než pouhým relaxačním centrem.

Naleznete zde profesionální zařízení, které obsahuje šatnu, saunu, whirlpool , odpočívárnu a . Moderně vybavené wellness, ve kterém naleznete whirlpool , infra a parní saunu. Vybrat můžete také ze široké nabídky masáží a beauty služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky