čtvrtek 25. září 2014

Kniha o vodě

Nová kniha o vodě pro děti: Nevšední výprava. Kniha : Šokující pravda o vodě (Paul C. Bragg a Patricia Braggová). Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus.


Hospodaření s vodou se stává celosvětovým problémem. Lidé berou vodu jako něco daného, na co mají automaticky nárok. Současně by s ní chtěli lépe .

Při čtení jsem si mnohdy připadala jako pod vodou - zpomalená, neohrabaná, dezorientovaná (a to plavání miluju). Neschopná vizualizace prostředí, postav. Vedoucí autorského kolektivu předkládané knižní publikace Michal Kravčík bývá označován jako „inženýr kataklyzmat a zmaru“, „hlasatel ekologických . Na rozdíl od vody si knihu nikdo koupit nemusí.


Píšete, že máte výdaje, uvěřím, až uvidím, že se opravdu kolem obchodu s vodou něco děje. Emoto objevuje význam slov a jazyka, jejich původ a vliv na vodu. Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou.


Milan Syruček je autor, který dobře ví, že na knihách se vydělávat nedá - a že by mu právě kniha o vodě měla přinést zisk?

Water Is Water: A Book About the Water Cycle je naučná obrázková kniha pro vaše děti o vodě a jednotlivých fázích vodního cyklu. Děti se nejen dozví zajímavé . Reportér Mike Adams byl zřejmě posledním novinářem, který s Dr. Batmanghelidjem, autorem knihy Water for Health, For Healing, For Life . Hledáte Do vody od Paula Hawkins? Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.


Vybírejte z novinek a bestsellerů kategorie Knihy o pitném režimu a vodě. V průběhu listopadu letošního roku spatří světlo světa unikátní publikace s názvem „Krajina a voda“, kniha „o životě s vodou a návratu k . Za účasti autora knihy Petra Stančíka a ilustrátorky Galiny Miklínové pokřtil ve středu 22. Luxor moderátor Marek Eben novou . Kniha popisuje dôležitosť zdravého pitného režimu. Všichni dobře víme, že bez vody není život. A s vodou plnou bakterií může být pěkně krátký.


Tento problém se západní civilizace, která používá . Unikátní knihu o vodě čeká křest. Střední Čechy – Odehraje se křest nové knížky s tradičním sektem, nebo tentokrát poslouží .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky