pondělí 15. srpna 2016

Bosch asb 10 8 li

Sada univerzálních akumulátorových nůžek na keře a na trávu ASB , LI od firmy Bosch. Univerzální nástroj pro stříhání okrajů trávníků a keřů. Součástí balení jsou tři lišty. Na jedno nabití můžete pracovat vice jak. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


AKU nůžky na trávu a keře v jednom, nejvýkonější AKU verze s napájením 108V, v balení rychlovýměnné lišty. Vhodné ke střihu větví s max. Tvarování, stříhání, začišťování.


Přidej vlastní hodnocení (0). Jsme specialisté pouze na Bosch. S týmto setom udržíte vašu záhradu krásnu a upravenú.


Bosch ASB 1Li Set SOUPRAVA AKU NŮŽKY NA TRÁVU A KEŘE, Nářadí značky Bosch za skvělé ceny. Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii . Kinyitjuk a dobozt és megnézzük, hogyan működik a lítium akkumulátoros bokorvágó, sövénynyíró és fűszegély-nyíró. Akumulátorové nůžky na keře ASB , LI jsou velmi praktické a výkonné. Specifikace: typ akumulátoru: . Souprava akumulátorových nůžek na keře a na trávu ASB 1LI. Vynikajúca ergonómia, malá hmotnosť, veľká výdrž a vysoký výkon - tak by sa dala charakterizovať novinka os BOSCH.


Pogumovaná rukojeť Softgrip a ergonomická plocha umožňují optimální uchopení. BOSCH Záruka spokojnosti a kvality. Díky výkonné ,8V Li -Ion baterii je doba chodu až 1minut.


Li Cordless Shrub and Lawn Kit. Prehľad technických údajov: Veľkosť napätia akumulátora: , V Akumulátor: Li - Ion Čas používania akumulátora: 1min Čas potrebný na nabitie . Sie wird durch einen leistungsstarken Akku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky