pátek 12. srpna 2016

Kurim aquapark

Rekreační zážitkový bazén s divokou řekou, protiproudem, vodním hříbkem a masážními rošty. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Doslova vodní ráj na Vás čeká ve městě Kuřim , jen několik kilometrů od Brna.


Na ploše tisíce čtverečních metrů tu najdete venkovní bazén, sportovní hřiště, . Nachází se uprostřed Sportovního areálu v severní části města. Plavecký bazén m, dětský bazén, tobogán, rozlehlé travnaté plochy pro .

Vstupné do vnitřního i venkovního areálu: 3Kč, z toho 2Kč je záloha na hodinky . Moderní aquapark disponuje několika vnitřními bazény, tobogánem, parními saunami nebo vířivou lázní. K dispozici je také restaurace, skvěle vybavené. V kuřimském wellness centru na vás čekají krytý aquapark a letní koupaliště. V aquaparku si užijete 25metrový plavecký bazén se čtyřmi drahami a rekreační . V ceně vstupného do aquaparku je parní a vířivá lázeň.


Aquaparku Kuřibazény, relax a moře atrakcí. Veselá nedělní odpoledne v aquaparku Kuřim. Osvěžte se vodními radovánkami v moderním akvaparku s několika bazény, .

Rekonstruovaný kuřimský letní areál nabízí návštěvníkům tradičně čistou vodu, atrakce pro děti, kvalitní občerstvení a upravené trávníky pro dokonalý odpočinek. Nově otevřený komplex nabízí aquapark s několika bazény a tobogánem, fitness. Středně náročný tobogán procházející vnitřní i . Slevy a akce na téma aquapark ze serveru Slevomat platné pro Kuřim. Vybíráme pouze ty nejvýhodnější nabídky z města Kuřim.


My prosli v Brne snad vsechno a nejlip z toho vychazi ta Kurim. Koupaliště a wellness Kuřim. Vnitřní a venkovní bazén, tobogán , wellness, relaxační bazén. Wellness Kuřim nově nabízí držitelům Rodinných a Senior pasů slevy do aquaparku. Popis: Nabízím rodinné vstupné na 1min.


Vodní ráj s několika bazény, tobogánem, posilovnou, aerobním sálem, letním koupalištěm, bohatou nabídkou relaxačních a regeneračních . Parkování je přímo před areálem. Seznamte se s pestrou sportovní a wellness nabídkou a přijeďte si k nám „dobít baterky“. Chcete relaxovat při zdravém sportu?


Užít si zábavu s dětmi či kamarády? Po zasloužené brigádě „Pojďte do Kamene“ jsme vyrazili na relax do wellness centra v Kuřimi. Sešlo se nás sedm a náležitě jsme si odměnu . Děti ocení vodní atrakce a rodiče zase relaxační procedury, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky