pátek 26. srpna 2016

Profi gril

Jsme specializovaný eshop a proto nabízíme i profi grily pro gastro provozovny. V případě, že vlastníte restauraci neváhejte nás kontaktovat a uděláme Vám . Pomůžeme vám s jeho výběrem. I na splátky bez navýšení!


Grilovací desky z vysoce kvalitní litiny a nerezové oceli.

Kontaktní grily , grilovací desky, grily. Hledáte gril plynový - profi gastro? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Gastro gril pre profi grilovanie. Termopoistný ventil a piezo zapaľovanie. Kotlové a plynové grily Weber, kontaktní a RBS grily Campingaz, plynové a lávové grily Campingaz, zahradní elektrické grily - množství doplňků a příslušenství.

Tento gril je určen k rychlému grilování masa při vysoké teplotě v rozsahu 350- 5stupňů, kterou hlídá zabudovaný teploměr. To zaručuje dokonalé propečení. Broušená nerez, termopojistka, piezo, hořáky. Nabízíme velké zahradní grily pro grilování prasat, selat či jehňat. Vhodný pro přípravu grilovaných specialit na společenských akcích.


Volně stojící chladící vitrína. Profi gastro nerezový plynový gril. Sele, kýtu, vepřové koleno i krůtu dokřupava ugrilujete na profi nerezovém grilu s otočným rožněm, který pohání elektromotorek.


Griluje, udí, rožní a peče. Nerezové provedení,smaltovaná pánev. Příslušenství pro připojení je součástí výrobku. Na dnešním trhu najdete nepřeberné množství zahradních grilů , které se liší svým. Jaký gril však vybrat, abychom nepřebrali a nesypali si pak popel na hlavu?


Systém výklopné vidlice umožňuje pohodlnou manipulaci při ořezávání selete. Vyklápěním vidlice lze taktéž měnit vzdálenost od ohniště.

Grily pro profesionální použití v kuchyních restaurací a hotelů. Zapůjčím profi gril na kýtu, krůtu, malé sele. Velmi výkonný a celouzavíratelný gril zvládne bez problémů kýty najednou. Elektrický varný kotel s nepřímým ohřevem.


Slouží ke grilování masa, kuřat a selat až do váhy kg. Jeho instalace je velmi snadná, s tím, že charakter konstrukce umožňuje bezproblémové přemístění. Profesionální elektrické kontaktní grily pro rychlou přípravů steaků, různých masových specialit či hamburgerů grilováním při zachování max. Bezplatná inzercia, profi gril predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Rozpredavam prevadzku Reštauraciu gastro zariadenia V čachticiach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky