pátek 26. srpna 2016

Zahradní hadice rozměry

Technické parametry hadic - 1. Tlakové parametry hadic - 3. Pracovní teploty a odolnost teplotám - 5. Jaké jsou to rozměry a vnitřní nebo vnější průměry? Zelené a bílé zahradní hadice všech rozměrů , vše skladem, dodání do hod.

Partnerem sekce je Oase - úsporná čerpadla pro zahradní jezírka. Všechny zahradní hadice v obchodě vypadají skoro stejně, liší se jen barvou a cenou. Teprve v praxi se ukáže, že některé se lámou, kroutí a . Specifikace:- rozměry hadice: 10m, po. Rozměry a hmotnost ( netto).


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Popis: Prodám zahradní hadici.

Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat. Prohlédněte si náš široký sortiment zahradních hadic. Univerzální držák na hadice je určen pro snadné uložení zahradní hadice i na vaší.


Stylový litinový držák navržený na venkovní hadice. SORTIMENT ZAHRADNÍCH HADIC REHAU. Přehled variant a rozměrů. Celolitinový držák na venkovní hadici. Jsou určeny pro rozvod vzduchu a vody.


Kvalitní zahradní hadice SEMPERIT od českého výrobce. Materiálem hadice je PVC s vysokou odolností proti proražení. Tento držák bude skvělým doplňkem k zahradní hadici ! Zahradní flexi hadice M, zelená.


Neradi rozmotáváte a přenášíte těžké zahradní hadice ? Lehká a snadno přenositelná flexibilní zahradní hadice která se pod tlakem vody se rozvi. Sada spirálové hadice m. Zavlažovací spirálová zahradní hadice Kärcher m - sada.

Smršťovací zahradní flexi hadice Zelená M. Praktická a účelná šachta pro snadné uložení a provoz zahradní hadice. Půlcoulová zahradní hadice se muže pochlubit svojí pevností a optimální hmotností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky