středa 10. srpna 2016

Uprava zahrad

V nabídce zahradnických služeb najdete kompletní realizace zahrad včetně. Naše služby: návrhy zahrad , realizace sadových úprav včetně závlahových systémů,. Po realizaci zahrady nabízíme i kompletní údržbu a péči o zahradu : . Nabízí návrhy a realizace zahrad , údržbu zeleně nebo závlahové systémy.


D návrhy s vizualizací, realizace na klíč, údržba zahrad i veřejné zeleně, sadové úpravy a rekultivujeme.

Zemní práce a terénní modelace. Zabýváme se poskytováním komplexních služeb při zakládání a údržbě zeleně na soukromých zahradách,v areálech firem a průmyslových podniků a veřejných. Poskytujeme komplexní služby v zahradní architektuře od projektu až po samotnou realizaci zahrady. Zajišťujeme terenní úpravy , usazování kamenů, drobné . Provádím kompletní realizaci a celoroční úpravu zahrad a zeleně. Chcete krásnou novou zahradu bez práce a starostí nebo jen upravit , co čas a příroda . Návrhy zahrad a realizace zahrad – Zahrady Skoupý.


Kompletní realizace zahrad na klíč.

Provádíme vše od návrhu zahrad , přes terénní úpravy , založení . Před započetím zahradnických prací provádíme potřebné terénní úpravy. Zajistíme kompletní zemní práce po dokončení stavby. Naše práce jsou zahrady v okresech Rakovník,Kladno a Praha. Zakládání a údržba zahrad , trávníků a jezírek Zakládání trávníku a vertikutace.


Prírode blízke ošetrovanie stromov lezeckou technikou. Výsadba a presádzanie veľkých stromov. Sadové úpravy pre náročných. Jak vyrobit drobné dárečky pro maminku 5. Zahrada vyžaduje alespoň minimální údržbu.


K zahradám na klíč zdarma zpracováváme studie. Záhradnícke práce za najlepšie ceny, široká ponuka záhradníckych prác online. Kvalitné a lacné kosenie, záhradné úpravy , polievanie záhrad či iné . Liberec a okolí jsou zahradnické práce, okrasné zahrady , údržba veřejné zeleně, zemní práce, úklid sněhu, posyp komunikací aj.


Realizaci zahrady předchází vypracování projektu, který je navržen dle Vašeho přání, klimatických a půdních. Architektura zahrady , návrhy řešení a realizace zahrady , údržba a úprava trávníků založení nového trávníku Třinec Český Těšín Havířov Frýdek Místek Hranice . Nabízíme komplexní služby v oblasti údržba zahrad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky