úterý 16. srpna 2016

Samonosná teleskopická brána

Dvoudílná samonosná teleskopická brána je složena ze dvou křídel, která jsou navzájem propojena. Teleskopické posuvné brány jsou moderním . Popis O-BST - Ocelová brána samonosná, teleskopická. Ocelová posuvná, samonosná teleskopická brána na míru.


Samonosná teleskopická hliníková brána Brno. Hliníková teleskopická brána samonosná.

Vyrábíme jak teleskopické brány posuvné po kolejnici, tak i teleskopické brány samonosné (nesené). Pokud nemáte u domu dostatek místa pro odsunutí brány , tak teleskopická brána je potom . Nabízíme zhotovení a montáž teleskopických dvojdílných a trojdílných bran. Požadujete praktickú posuvnú bránu , ale priestorové možnosti vám jej montáž doteraz neumožňovali uskutočniť.


Dálkově ovládané brány ( samonosné , kolejnicové, křídlové). Principem posuvné samonosné brány je, že spodní profil rámu vrat tvoří C. Dvojdielne teleskopické brány s pojazdom po koľajnici. Využití teleskopické brány naleznete všude tam, kde je potřeba větší průjezdné šíře a není dostatek místa pro odsunutí brány.

Hlavní výhoda teleskopické brány. Ceník samonosné brány typ SB-300. Vjezdové brány naší výroby. Plně funkční teleskopickou bránu může vidět u nás v provozovně, kde jí Vám rádi předvedeme.


Posuvná samonosná brána pojezdová vč. KOMPLET posuvná samonosná brána vč. Jeklový pozinkovaný profil, pro vlastní výplň.


Vyrieši váš problém s malým priestorom na zasunutie brány. Vodící profil „U“ 40×40× délka m, 2Kč. P11: posuvná teleskopická brána se dřevem – P11. Brána posuvná samonosná ZTS Dubnica. Jsou samonosné brány , které jsou v provedení letmém nebo po kolečku.


S pomocí několika zásuvných dílců umožňují uzavření. V případě, že se nedá použít křídlová ani posuvná brána ,přicházejí na řadu speciální řešení, jako jsou například teleskopická brána dvoj a třídílná, křídlová . Dvojdílná teleskopická brána řeší problém nedostatku bočního prostoru, který je třeba mít pro zajíždění klasické posuvné brány. Pojezdové a samonosné brány. V návodu, který jsme pro Vás připravili, se dočtete, jak si správně připravit betonový základ samonosné posuvné brány , na co při přípravě . Posun brány zajišťuje nosný „C profil připevněný ve .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky