pondělí 15. srpna 2016

Elektrické drtiče větví

HECHT 6- elektrický drtič větví. Drtí větve až do průměru cm. Drtič větví je praktickým pomocníkem, který ušetří Váš čas a námahu.


Oblíbené jsou drtiče elektrické , ale své uplatnění naleznou i drtiče větví benzínové . Elektrický válcový zahradní drtič větví s transparentním boxem. Zpracují větve o průměru až cm.

Dodáváme elektrické drtiče a štěpkovače větví od předních výrobců v oboru a za nízké ceny. Elektrické drtiče zpracují větve i organický odpad ze zahrady. Nenahraditelným pomocníkem při úklidu zahrady může být drtič. Drtiče větví značek jako Agama, AL-KO,.


Hecht, AL-KO, Riwall, V- Garden, Vari. Spolehlivě uklidí Vaši zahradu. Například nejdražší drtič Gloria natura za tisíc korun tak mrskal dlouhými větvemi ve výšce obličeje, že bylo bez jejich zkrácení nebezpečné . Levný a kvalitní drtič pro drcení a štěpokování dřeva a větví.


Odpad lze lehce kompostovat či.

Zahradní drtiče , drtič větví štěpkovač. Výkonný elektrický drtič větví pro poloprofesionální použití. Malé pojízdné nebo přenosné elektrické drtiče umožňují zahrádkářům z větví , listí a bioodpadu připravit na místě mulč nebo materiál pro rychlé . Vlastníte pouze malou až střední zahradu a nevíte, jak se zbavit větví po prořezu a dalších rostlinných zbytků? K tomu Vám pomůže drtič větví a dřeva z naší autorizované prodejny. Nabízíme poradenství zdarma a kvalitní produkty za skvělé ceny!


Při jejich prostřihávání a prořezu vzniká spousta odpadu, který je normálně . Benzinové drtiče jsou vhodné pro náročnější práce, dlouhodobé zatížení a všude tam, kde není . Silný elektrický zahradní drtič s otvorem ve tvaru čtyřlístku. Zvláště výkonný elektrický zahradní drtič o výkonu kW ke zmenšení objemu větví a materiálu z. Nejznámějším prostředkem k likvidaci větví je elektrický zahradní drtič. Můžeme s ním drtit nejen větve původem ze stromů a keřů, vhod přijde i . Viking GE 4- drtič větví a štěpkovač.


GTM GTS 6E - elektrický drtič větví. Popis: Nabízím elektrický drtič .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky