úterý 16. srpna 2016

Džbán koupaliště

V areálu se nachází stánky s občerstvením, . Travnatá a písčitá pláž, písčité dno. Koupat se lze v placené části vybaveného koupaliště nebo zdarma na březích okolo. Vyhlášená nudistická pláž.


Přírodní koupaliště pro plavkáče i naháče.

Venkovní koupaliště se nachází vedle přírodní rezervace Divoká Šárka. Uspokojí zájemce o koupání a opalování v klidném prostředí. Plovoucí nečistoty, bahno a mrtvé ryby kolem břehu.


Tak to v posledních dnech vypadá na oblíbeném přehradním koupališti Džbán v Praze 6. Džbán (vodní nádrž Džbán ) je přehradní nádrž v severozápadní části Prahy,. Je to druhé největší přírodní koupaliště v Praze po Hostivařské přehradě. Pokud jste vyrůstali za minulého režimu v Praze, jistě si vzpomenete alespoň na jeden bazén, plovárnu či koupaliště , které jste v parných .

Koupaliště je přístupné pro všechny zájemce . Zhoršené smyslově postižitelné . Na pražském koupališti Džbán se zlepšila kvalita vody, hygienici ji označili nejvyšší známkou. Stejnou známku dostala ještě další čtyři . Tento nepříznivý stav vyvolalo několik . Lidé hájí zdevastovaná koupaliště Lhotka a Džbán před stavební lobby KOUPALIŠTĚ DŽBÁN leží v těsném sousedství přírodní rezervace Divoká Šárka. Provozujeme přírodní koupaliště.


K dispozici je vlastní parkoviště, občerstvení, převlékárny, sprchy a toalety. Hned čtyři pražská přírodní koupaliště dostala nejlepší známku. Ukážeme Vám podobná místa i kulturu v okolí. Praha - Džbán ( koupaliště ). Přijďte si zaplavat na známé pražské koupaliště.


Můžete si tu půjčit lehátko, nebo rozprostřít deku na travnatém břehu. K zapůjčení jsou lodičky i čluny, . Stejná hodnocení platí i pro koupaliště Divoká Šárka a Radotín.

Nádrž také eliminuje účinky povodní. Letní sezona: - vodní plocha ke . To by se ovšem mohlo změnit. Už jste jste registrování na příští turnaj PDGL, který se odehraje v areálu koupaliště Džbán ? Pokud ne, tak to rychle koukejte napravit, protože .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky