úterý 30. srpna 2016

Koupaliště nýřany

Archiv Podobné Areál koupaliště je v majetku města Nýřany , provozovatelem je Hospodářský dvůr Nýřany , spol. O zásobování vodou se stará vlastní vrt hloubkou m. K návštěvě vás zve městské koupaliště , které se nachází na jižním okraji města Nýřany. Koupaliště je součástí sportovně-rekreačního areálu, . Travnatý břeh, tobogán, skok z prkna. Podzemní voda je získávána z .

Nýřany – Velký bazén koupaliště v Nýřanech prodělal před zahájením letošní sezony rekonstrukci dna a rozvodů cirkulace. Navrhni svým přátélům a staňte se fanouškem ať víte nejaktuálnější. Provoz venkovního bazénu s tobogánem. K dispozici je plážový volejbal či multifunkční sportovní plocha.


Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Užít si můžete vodní atrakce, jako jsou . Nýřany - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.

Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v . Nainstalován nový systém Jesco pro dávkování plynného chloru a systém Jesco pro měření a regulace kvality bazénové . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Download the Bandsintown app to never miss a show. Nýřany na sever od Plzně nabízí perfektní koupaliště ideální pro rodiny s dětmi. Obec vybudovala koupaliště – bazén 50xm pro dospělé a bazén pro děti 20x2 šatny, skluzavky, skokanský můstek. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Na nasem koupalisti je i WIFI! Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů. Příspěvek byl publikován 28. Bazény jsou napájeny vodou z . Rekonstrukce koupaliště - Nýřany.


Další dva lidé se chloru nadýchali a jsou v péči . V Nýřanech na Plzeňsku zemřel dnes ráno muž, který se na místním koupališti nadýchal chloru.

V rámci projektu byly v areálu nýřanského koupaliště rekonstruovány a modernizovány objekty plaveckého a dětského .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky