středa 17. srpna 2016

Ohebná hadice

Ohebná hadice - husí krk KSS PA-07. KSS Husí krk, vnitřní průměr 6. Ohebné natahovací vzduchotechnické potrubí. Flexo potrubí pro vzdcuchotechniku, pro přenosné klimatizace.


Pro jednorázové instalace. Velmi lehká ohebná hadice s téměř hladkým vnitřním povrchem FLEXADUX P1NPU je vyrobena z polyester polyuretanu, ocelová spirála s PVC povlakem.

Velmi odolná ohebná Al laminátová hadice s vnitřním uspořádáním jako Aluflex MO, s tepelnou a hlukovou izolací z vrstvy ekologické nedráždivé minerální vaty . Pevná ohebná hadice pro široké spekrtum využití - zejména pro napojení digestoří. Teplotní odolnost -30°C až 250°C. Falcování ohebné hadice SEMIFLEX HEAVY mimořádně pevným vícenásobným zámkem Tripllock. Polotuhá ohebná hadice z Al folie o síle mm. Typ, Název, Balení, Cena bez DPH.


PU hadice se spirálou, obtížně vznětlivá. ALUFLEX MI 1Al ohebná hadice.

Velmi odolná, ohebná a mikrobiálně ošetřená Al hadice s kostrou z ocelového drátu, spirálovitě vinutou mezi dvěma vrstvami několikavrstvého . Kategorie Plastové ohebné hadice. COUDIX - univerzální PVC ohebné hadice. Hadice Al ohebná tepelně izolovaná, Potrubí, Větrání s rekuperací tepla, Produkty a řešení, Regulus. Hliníkové potrubí je speciálně navrženo pro odvod horkého vzduchu.


Maximální možné délky lze dosáhnout roztažením obou konců od . Sonovac je hlukově a tepelně izolovaná ohebná hliníková hadice vhodná pro rozvody vzduchotechniky, tzv. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Hadice pro CNC stroje v dřevařském prúmyslu, vyztužená pro vyšší odolnost podtlaku, velmi ohebná , stlačitelná 1:4. Flexi hadice : k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plášť je vyztužený spirálou z ocelového drátu. Zesílená ohebná hadice s ocelovou spirálou pro snadnou montáž podlahové štěrbiny Vacpanu například do soklu kuchyňské linky.


S nerezovým opletením DN 8. Nabídka nerezových flexi hadic pro dopojení zařizovacích předmětů, PE-LD připojovacích hadic, nerezového potrubí Eurotis, pračkových odpadních a . Pokud je hadice na vašem vysavači popraskaná či rozbitá, zaznamenáte ztrátu . Série SPEEDLINE, ohebná hadice , materiál PP, prac.

Vysoká pružnost a odolnost proti . Inzerát Nová hliníková ohebná hadice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky