čtvrtek 25. srpna 2016

Pružinové houpadlo

Kolekce dětských houpadel za bezkonkurenční ceny a se zárukou let. Prýžový tlumící povrch pod houpadlo na pružině. Nabízíme široký výběr dětských pružinových houpadel , která jsou idelání atrakcí na dětská hřiště, do parků nebo na zahradu.


Pružinové houpadlo - jeden sedák s motivem pejska. Velkou oblibu má pružinová houpačka s figurkou koně mezi malými dětmi . Maximální hmotnost uživatele (kg), 50.

Rozměr nadzemní části délka x šířka x výška (mm) . Unikátní a barevný design, který děti osloví. Průžinové houpadlo Essencials ve variantě PONÍK. Kotvy jsou vyrobeny ze zinkované oceli. Horní část houpadla - vysoce molekulární polyetylen odolný proti UV . Houpadlo je určeno hlavně pro nejmenší.


Pro venkovní použití záruka let. Popis: Prodám použité ,ale velmi zachovalé pružinové houpadlo pro děti . Oblíbené dětské pružinové houpadlo - Kravička bílá.

Sedadlo ve tvaru koně na listové pružině. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Mezi oblíbené hračky na dětském hřišti patří bezesporu dětská houpadla. Houpačky jsou tvořeny masivní pružinou, která zajišťuje maximální požitek z houpání. Tuto pružinovou houpačku si můžete objednat ve dvou barevných kombinacích, uveďte do . Skupice - kolotoč a pružinové houpadlo. Dodání a montáž hracího prvku – PRUŽINOVÉ HOUPADLO – pro dětské hřiště.


E-MAILOVÁ POHLEDNICE E-MAILOVÁ POHLEDNICE Storno Zavřít. Tato houpadla patří do každé školky. Hlavní výhodou našich pružinových houpadel je použitý materiál, . Katalogové číslo HS Použité prvky pružina Použité materiály akátové a dubové dřevo , žárově zinkovaná ocel Povrchová úprava Remmers Langzeit-Lasur. Jednoduchá pružinová houpačka, s veselým barevným designem.


Kotvení této pružinové houpačky není nutné betonovat, stačí zahrabat a upěchovat - snadná . Další spokojený zákazníček - medový . Věková skupina: – let. Nechte své děti zažít pořádnou jízdu s naší houpačkou motorkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky