úterý 30. srpna 2016

Parní sauna ostrava

Vlhkost vzduchu se v parní sauně vyšplhá až na 1, zatímco teplota zůstává na – °C. Namísto tradičních saunových. Parní komora je ideální na posílení Vašeho zdraví.


Využijte blahodárné účinky aroma lázně a navštivte nás v Ostravě. Jsou to dvě rozdílné procedury, ale obě spojují vysoké (či vyšší) teploty.

Pojďme se podívat, jaké zdravotní účinky nabízejí a pro koho jsou a. Na rozdíl od klimatu v klasické suché sauně se u parní jedná o vlhkou teplou . Parní sauna využívá příjemné účinky tepla, vlhké páry, vonných esencí a klidu. Bohatá parní lázeň s teplotou cca 45⁰C ve spojení s vhodnou aromatickou esencí. Sauna s parním nárazem, FUTURUM Ostrava , saunový svět Saunia. Rodinná sauna v Ostravě, sauna Triáda v Ostravě. Nabízíme finskou i parní saunu!


Sauna Triáda patří mezi nejnovější sauny v Ostravě!

SAUNY SALUS - Vlastimil Sládek. Pod pojmem “ parní sauna ” rozumíme vlhkou teplou lázeň. Kvalitní dlouholetá výroba.


Začínal jsem parní saunou , protože mi finská nedělala dobře. Pustkovecká 2 Ostrava -Poruba. Wellness centrum a badmintonové kurty v Ostravě – Porubě. V AD Landek máme vlastní wellness centrum s bazénem, finskou a parní saunou , soláriem, posilovnou a masérem. Moravská Ostrava a Přívoz.


Sportovní a rekreační zařízení města Ostravy SAREZA otevírá v úterý 1. Nyní centrum nabízí finskou suchou saunu , parní a keltskou saunu , . Bio sauna je kombinací finské a parní sauny. Je vyhřívaná na menší teplotu, ale je zde vyšší vlhkost. Výsledkem je příjemný pocit tepla při nižší teplotě, což . Zajímají nás všechny místa, kde si člověk v chladných měsích může prohřát kosti,.


Zuzky a Přemka KRÁSKA A ZVÍŘE Saunové ceremoniály všech našich saunérů Vás čekají od 17: 00. Bedřicha Nikodema 42 Ostrava , Česká republika.

Je malá, přenosná a snadno se vejde i do malého obývacího . Slevomat - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz. TĚLO a mysl očistíte v parní sauně. Pára je prostředkem k dokonalé relaxaci a stimulaci životních funkcí. Má pozitivní vliv na zdraví i krásu.


Realizujeme sauny a wellnes prvky v domácnostech i wellnes centrech. Máme širokou řadu pozitivních referencí a proklientský přístup. Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Ostrava na Slevomat.


Převratnou novinku se rozhodlo pořídit si Rehabilitační sanatorium lázní Darkov. Ozónové sauny jsou v naší republice pouze čtyři. V parních lázních na člověka působí maximálně vlhký vzduch teplý až 40°C. Také interiér se výrazně liší od dřevěné sauny , je tvořen keramickými obklady .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky