pátek 19. srpna 2016

Zavesna houpacka

Hledáte závěsná houpačka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Houpačky Evropa v provedení klec patří mezi nejoblíbenější houpačky u našich zákazníků. Netradiční houpačka na vaši zahradu. Na kruhu se tak mohou houpat i dvě děti najednou.


Houpačky na ven i dovnitř jsou oblíbené hračky a zábava všech dětí už od roku.

Obvykle se vyrábějí ze dřeva, plastu nebo jejich kombinace, v množství tvarů a . Ratanový nábytek expedujeme do dnů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zavesna houpacka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Houpačka Baby je plastová houpačka od výrobce KBT NV.


Je vhodná i pro nejmenší a to sice pro děti ve věku 0-let. Maximální nosnost houpačky je kg. Relaxační zahradní houpačka AVENBERG TENERIFE 3.

Happy Green Zahradní houpačka Stripy II. Masivní závěsný houpací kruh ve tvaru hnízda , na kterém se děti nejen pohopou , ale mohou si i odpočinout vleže. Spodní materiál: 2xtextilene. Velmi pohodlná houpačka v přírodním borovicovém provedení.


Jednoduchý velmi příjemný design. Houpací sestavy KETTLER se vyznačují svou univerzálností, díky které lze volně kombinovat až čtyři různé prvky. Tato závěsná houpačka je rozšiřujícím nebo . Moderní a elegantní houpačka vyrobena z umělého ratanu v šedé barvě. Konstrukce je z ocelových trubek, košatina z hliníku obalena šedým ratanem. Závěsné houpačky , Benlemi.


Dvoumístná houpačka pro děti. Oblíbený herní prvek každého hřiště. Tento typ houpačky obsahuje dvě pozice na závěsná . Provedení: Pohodlná ratanová závěsná houpačka vyrobená z masivního přírodního ratanu kubu, který se vyznačuje vysokou pevností a stálostí, v přírodní šedé . Letní měsíce plné sluníčka nás doslova vybízí k tomu, abychom trávili volný čas v přírodě. A znáte něco lepšího než lehké pohupování na zahradní houpačce.


Věková skupina: – let. Volný prostor bez tlumícího .

Na splátky spočítat CETELEM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky