čtvrtek 11. srpna 2016

Hecht 845

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Je vhodná pro polena s průměrem do cm. Pila je vhodná pro řezání polen s . Pro polena s průměrem do cm.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Objavte najlepšie ceny na slovenskom . Píla je vhodná pre rezanie . HECHT 8za najnižšiu cenu. Další slevy dílny na Kupi. Die Wippsäge Hecht 8ist speziell zum Sägen von Brennholz ausgelegt. Eine hohe Schneidleistung und eine maximale Arbeitssicherheit vereinen sich in . Suitable for log with diameter up to 25cm, log length is adjustable.


Technical specification: . Elektrická brzda (u Hechtu elektromechanická) zajišťuje zastavení kotouče po vypnutí přístroje.

Výkonná elektrická cirkulační pila na dřevo Hecht 8pro snadné řezání polen do průměru cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zobacz inne Piły spalinowe, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


K napájaniu je potrebné napätie 4V . Diskinis pjūklas rąstams smulkinti. Spedizione Gratuita disponibile per membri Prime su oltre un milione di prodotti. Odpowiednia do polan o średnicy do 25cm, długość jest regulowana. Termék visszajelzések Hecht 8Hintafűrész A Hecht 8hintafűrész kifejezetten hatékony, könnyen használható, erős 4V-os motorral rendelkező gép. Olcsó 8Hintafűrészek árak, akciók.


Gyártó: Hecht Modell: 8Leírás: A Hecht 8hintafűrész . Talv kaotab Teie silmis oma karmuse, kui muretsete majapidamisse Hechti kreissae! Kreissaag on konstrueeritud selleks, et maha võtta . Hecht 8elektromos hinta fűrész, billenővályús körfűrész, billenő körfűrész, hintafűrész az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Maximální průměr dřeva cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky