čtvrtek 11. srpna 2016

Odpuzovač holubů

Praktický pomocník, který Vám pomůže ochránit balkón, římsu či zahrádku před ptáky (ochrana nejen před holuby). Sprej proti dosedání holubů a jiných ptáků. Na holuby působí silně také kvalitní ultrazvukové odpuzovače.


Další osvědčenou cestou jak se zbavit holubů představuje ochrana proti dosedání ptactva . Nesnášíme ty okřídlené krysy! A jejich odporné výkaly na našich balkónech nebo parapetech.

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač (plašič) holubů , špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod. Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače ? Kalif odpuzovač holubů a jiných ptáků se 1 přírodním složením. Odpuzovače holubů a ptáků.


Působí odpudivě i na další ptáky. Repelent se snadno aplikuje. Ochrana proti ptákům - Krkavec - slouží jako dekorace a zároveň jako strašák menších druhů ptáků, jako např.


Mistička s obsahem odpuzovací látky bez aktivních účinných látek.

Přípravek k přímému použití. Instaluje se přichycením na místa náletu nebo výskytu holubů , . Skoncujte s nevítanými ptáky na zahradě. ISO v životní velikosti vám pomůže vyhnat malé ptactvo, jako jsou holubi, sýkorky a . Havran je přirozený nepřítel holubů , špačků, vrabců a kosů, proto je výhodné použití plastové makety, která se dá buď zavěsit, postavit nebo zabodnout na . Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem! Inzerát Maketa havrana - odpuzovač holubů v okrese Pardubice, cena 89Kč, od blackwoe na Sbazar. Popis: Prodám maketu havrana - odpuzovač holubů.


Nejhodnotnější příspěvky s vlastními zkušenostmi nebo . Vypadají mírumilovně, ale když se uhnízdí na balkoně, čeká vás těžká bitva. Přitom za řadu zdravotních problémů mohou právě oni. Kollant KALIF odpuzovač holubů a jiných ptáků 7ml pachový odpuzovač holubů a… 2Kč.


Profesionální, trvalý odpuzovač holubů a ptáků. Dodává se v 3mm pásech - pro menší prostory lze rozdělit na kratší pásy. Jednoduché upevnění pomocí . Výhody: - realistický vzhled a velikost - přirozená ochrana před škůdci - pomůcka při udržování čisté římsy nebo balkónu - ochrana před ptáky živícími se na . Nám taky lítali holubi na balkón, snesli vajíčka, postavili hnízdo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky