čtvrtek 11. srpna 2016

Zahradní plastové lehátko

Máte vybrané filtry: plast. Hledáte zahradní plastové polohovací lehátko ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Plastová zahradní lehátka. Porovnejte ceny, zjistěte. Bibl Fisso plastové polohovací lehátko bílé .

Zahradní plastové polohovací lehátko POOL hnědé. Fieldmann, Happy Green, V-Garden a další. Vyberte právě teď to pravé zahradní lehátko pváš relax. Vyberte si ratanové, dřevěné, textilní, plastové či kovové zahradní lehátko. Nabízíme i skládací modely.


Lehátko lze lehce skládat i rozkládat. Pro snadnou manipulaci je vybaveno . PACIFIC lehátko - antracit Keter PACIFIC lehátko - antracit Pacific - elegantní a pohodlné zahradní lehátko.

Originální povrchová struktura se podobá. Dekor této sestavy je napodobenina ratanu. Ideální na zahradu , terasu nebo k bazénu. Rozměry jsou 71×192×1cm. Jedná se o moderní verzi oblíbených a hojně rozšířených italských lehátek . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kvalitní plastové lehátko Nardi v robustním designovém elegantním provedení s područkami. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Pak je plastové lehátko tím pravým společníkem pro vás. Pohodlné plastové lehátko , profesionální kategorie, s polohovatelnou zádovou opěrkou, stohovatelné. Kvalitně zpracované plastové lehátko z polypropylenu.


Nízká hmotnost plastových lehátek. Jsou skládací, při skladování tedy nezaberou mnoho místa, proto se hodí i na veřejná koupaliště a akvaparky. Pokud hledáte levné zahradní lehátko , plastové. Se zahradním lehátkem z JYSKu můžete odpočívat a zapomenout na každodenní shon.


Vybírejte v naší široké škále lehátek na JYSK.

Polohovací lehátko, celoplastové, barva zelená, polohování do tří poloh. Zelená varianta bude k dispozici od 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky