úterý 13. prosince 2016

Angelika čínska

Angelika čínska (archangelika) je prísadou mnohých ženských potravinových doplnkov. Je tradičným tonikum používaným v Ázii na posilnenie ženského . Látky a zloženie rastliny. Materskou rastlinou je angelika čínska (Archangelica chinensis).


Angeliku čínskou ale nesmí užívat pacienti, kteří mají potíže se srážlivostí krve a užívají např. Patří mezi rostliny ovlivňující účinek a .

Je najčastejšie skloňovaný so . Andělika čínská – bylinná tinktura působí blahodárně na zdraví ženských orgánů. Je v mém případě vhodné užívání anděliky čínské ? Děhel čínský , neboli andělika čínská ( Angelica sinensis (Oliv.) Diels), čínsky dan- kuej (當前, pchin-jin dong-quai), patří do zázračné čeledi . Táto bylinu často nájdeme v tradičnej . Olej z angeliky čínskej obsahuje množstvo cenných liečivých látok. Gemmoterapia - liečba tinktúrmi z púčikov- Jarmila Podhorná Naděje.


Mletý kořen Anděliky čínské (Archangelica chinensis - DONG QUAI). Angelika známa aj pod menom Dong quai alebo Angelica sinensis rastie na severnej pologuli vo vysokej nadmorskej výške v .

Radiť podľa:Obľúbenosti↓↑ceny. Blahodárné působení na zdraví ženských orgánů. Posílení imunitního systému, příznivé ovlivnění cirkulace krve, adaptogenní působení, stres, silný antioxidant.


E- magazín - celostní medicína, zdravá výživa, byliny. Olej je bez umělých konzervačních látek a umělých barviv. Skladování: skladujte na tmavém a. Příznivě ovlivňuje cirkulaci krve a působí jako adaptogen. Patrí do rovnakej rastlinej rodiny ako petržlen, celer, mrkva, a jedovatý bolehlav. Tinktura (extrakt) z kořenu anděliky čínské.


Dong Quai je známy ako čínska Angelica ( Angelica sinensis). Angeliky čínské ml Olej z Angeliky čínské Olej z Angeliky čínské ml. Děhel čínsky TaiwanTCM je kvalitný děhel čínsky čiže archangelika čínska.


Chcela by som sa opýtať, mám zvýšený testosterón, z toho vyplývajúci veľmi nepravidelný , silný a bolestivý menzes(3-4x do roka), akné, práve . Posilňuje imunitný systém . Nese označení angelika čínská (angelica sinensis) a používá se po staletí v čínské, korejské a japonské medicíně v kombinaci s jinými bylinami, zvláště pro . Používa sa na zmiernenie príznakov. Rostlina angelika čínská bývá někdy pro své vynikající působení, zejména na ženský organismus, označována jako ženský žen-šen. Doplněk stravy ANGELICA STAR je určen k péči o ženský organismus.

Tradičná čínska medicína, naše liečivé byliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky