středa 28. prosince 2016

Pozinkované sloupky na plot

Jsou vyrobeny z oboustranně pozinkované trubky. Oplocení tvořené z pozinkovaných plotových . Sloupky poplastované,i pozinkované , různé výšky a průřezy. Plotové sloupky a vzpěry, materiál pro stavbu plotu.


Levně realizujeme prodej plotových sloupků po . Prodej včetně příslušentví!

Kvalitní sloupek vhodný jako průběžný sloupek na Vašem plotě. Pletiva Dobrý a Urbánek s. Nabízíme levné pletivo na plot , betonové ploty či chovatelské pletivo. Sloupky jsou zakončeny černou plastovou čepičkou kvůli ochraně před deštěm.


Sloupek 60xpozinkovaný , Levný plot. Sloupky vyrobené z ocelových trubek pozinkované výšky od 150cm do 300cm síla stěny až mm. Vybírat můžete mezi kruhovými sloupky , sloupky BEKACLIP nebo čtyřhrannými sloupky pro ploty Nylofor.


Použijete - li tyto hranaté sloupky , zajistíte tak . Pozinkované plotové sloupky hranaté 60x40.

Poplastované a pozinkované plotové sloupky a vzpěry jsou různého průměru a. Hranaté plotové sloupky jsou vyráběny o velikosti profilu 60xmm a 60xmm. Hlavní strana Ploty SLOUPKY HRANATÉ SLOUPKY. HK Ploty - Ploty , branky a oplocení - specialista na výstavbu, montáž, opravy a prodej veškerého. Sloupky a vzpěry žárově pozinkované (kruhové) Ø 38mm . Plotový sloupek pozinkovaný průměr mm, výška 2cm.


Zde naleznete sloupky na plot a plotové vzpěry pozinkované ZN nebo . Použití: univerzální použití, plotový sloupek atd. Klepnutím zobrazíte plnou velikost obrázku. Nevíte přesně co vše ke stavbě plotu potřebujete . Nabízíme plotové sloupky pozinkované , plastované sloupky na ploty , vzpěry ve stejných materiálech a další příslušenství. Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech.


Včetně plastové čepičky. Bez úchytky na napínací drát, doporučená vzdálenost 5-3 . Vyrobeno v ČR z konstrukční oceli 1. Vyberte si z hranatých plotových sloupků z jeklu, které se hodí hlavně při montáži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky