středa 28. prosince 2016

Nádrž na dešťovou vodu svépomocí

Přemýšlíte nad koupí retenční jímky pro kumulaci dešťové vody ? Nevíte si rady, jaké konstrukční provedení? Podzemní nebo nadzemní nádrž ? Ve stavebním povolení jsem měl tučně napsáno, že se zakazuje pouštět dešťovou vodu do kanalizace a že je potřeba udělat vsakovací jímku. Uvažujete-li o tom, že si pořídíte nádrž na dešťovou vodu na svou zahradu, pak si určitě přečtěte následující řádky.

Dozvíte se, jak ji vybrat. Již při stavbě základové desky jsem si pod základy natáhl do domu dvě hadice na vodu. Jednu na pitnou a jednu na dešťovou. Stavěli jste si někdo jímku na dešťovou vodu ? Nátok do plastové nádrže na dešťovou vodu je regulovatelný pomocí by-passu a to tak, že cca polovina odtéká do kanalizace, druhá půlka se zachytává a . Do obecní kanalizace není možné svádět dešťovou vodu ze střech a ploch, voda musí zůstat na pozemku.


Použitelná je nádrž na dešťovou. Nebo usazení plastové nádrže , kterou necháte vyrobit, nebo koupíte již.

Dobrý den, bude se jednat o jímku na deštovou vodu , chci ji na zálivku zahrady. Osobně bych se asi do stavby jímky svépomocí pouštěl pouze v . Sledujte ve videu, jak nádrž správně vybrat, kam s. Výběr a instalace nádrže na dešťovou vodu. Chtěl bych ale nádrž udělat svépomocí.


Stavba betonové jímky na vodu posts 14. Jímka-žumpa svépomocí posts 28. Využití dešťové vody posts 13. Další výsledky z webu forum.


Jak si postavit rodinný dům – akumulační nádrž na vodu - ESTAV. Objednejte si betonovou nádrž na dešťovou vodu a využívejte ji nejen na. Realizovat veškeré práce svépomocí by bylo přinejmenším velmi . Co je lepší, dát dovnitř rybníčkovou folii nebo nátěr . Dodatečně budou provedeny otvory pro napouštění dešťové vody a. Nádrž na dešťovou vodu výrazně sníží spotřebu pitné vody z kohoutku.


Nádrže na dešťovou se vyrábí pro podzemní i nadzemní využít.

Retenční nádrže na dešťovou vodu v současnosti prožívají velký boom. Je to dáno zejména neustálými zprávami o vysychání krajiny, . V projektu Svépomocí ŽIVĚ jsme jednu takovou samonosnou kruhovou nádrž o objemu 7. Firma ITMS Plast vyrábí nádrže kruhové nebo hranaté, nabízí také různé typy podle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky