čtvrtek 15. prosince 2016

Guaa pool shock

SHOCK je tekutý, koncentrovaný přípravek pro šokovou dezinfekci bazénové vody při uvedení bazénu do provozu, řešení problémů v průběhu sezóny nebo při . GUAa POOL, snadná manipulace, lehce snižuje pH vody. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Bezchlorová bazénová chemie pro všechny typy bazénů. GUAa - Pool Shock dezinfekce bazénu litr.

Není cítit po chloru, nedráždí oči, kůži a sliznice. Chemie pro bazény bez chloru. Guaa Pool Shock pro rychlou úpravu bazénové vody.


Je určen pro šokovou dezinfekci bazénové vody, při uvedení bazénu do provozu nebo při . Podrobné informace - GUAA Pool Shock bazénová chemie litr. Tekutý koncentrovaný přípravek pro šokovou dezinfekci vody při uvedení bazénu do provozu, . Bazénová chémia bez chlóru – šoková dezinfekcia bazénovej vody. Prípravok na zrážanie nečistôt - vločkovač a ziskrovač.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Bezchlórová šoková dezinfekcia bazénovej vody.


Uvedenie bazénu do prevádzky, riešenie . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na . GUAa Pool Shock - chlorfreie Schockdesinfektion für Schwimmbeckenwasser, Auch für Allergiker - Kostenloser Versand ab 29€. Shock - šoková dezinfekce (1x 3l) Large pool - chemie pro bazén ( 2x 5l). Poslední možností přechodu na GUAa Pool je ukončení dávkování.


GUAA-POOL Junior (litr) – běžná polymerová dezinfekce vody a likvidace řas. Tento prípravok je určený na šokovú dezinfekciu bazénovej vody, pri uvedení bazénu do prevádzky alebo pri extrémnych podmienkach . Oxidační přípravek GUAA-OXI pro odstranění organických nečistota a . GUAA - POOL Shock (litr) – šoková polymerová dezinfekce při uvedení bazénu . Je vhodný pro všechny typy bazénů, s filtrací i bez filtrace, a v kombinaci s OXI zabezpečí rychlou a účinnou dezinfekci. Má výrazný a dlouhodobý účinek proti . GUaa pool shock je tekutý, koncentrovaný přípravek pro rychlou a účinnou dezinfekci bazénové vody při uvedení bazénu do provozu, řešení problémů v . Koupat se je možno po řádném promíchání bazénové vody.

Sdílej soutěžní příspěvek na své zdi 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky