středa 14. prosince 2016

Garážové stání pro 2 auta

Univerzální použití garážového stání pro dvě auta s pultovou střechou dovoluje umístit konstrukci samostatně do prostoru, nebo ji připojit k určité budově. Stání pro auta , garážové stání , přístřešky pro dřevo. Na Vaši žádost Vám zpracujeme nabídku přímo na Vámi požadované rozměry, dodáme kompletně včetně . Garážové stání pro auta.


Naše garážové přístřešky vyrábíme ze smrkového dřeva. Přístřešky a garážové stání pro dvě auta.

Do těchto přístřešků na auto se Vám vejdou i větší osobní vozy a dodávky. V nabídce je i dvougarážové stání bez prostředních podpůrných. Samozřejmostí jsou přístřešky na auta pro osobní automobil.


Zvažujete u vašeho domu garážové stání pro jedno nebo dvě auta ? Další altány a garážová stání v naší nabídce . Francouzský přístřešek pro auta , Spoj s perodrážkou Moravia Wood Fr auto. Moderní konstrukce garážového stání pro osobní vozidla. Specializujeme se na zastřešení garážových stání , autopřístřešky a carporty.


Projekt na stání pro dvě auta jsem objednal na GServisu.

Na parcelu nám stání osadil kamarád. CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci. Vrata cca 5× ,5M barva ořech, stáří roky, bez škrábanců super stav, ovladač DO,. Prodám garážové stání pro dvě auta ze smrkového,hoblovaného dřeva.


Nabídka garážových stání (přístřešků) pro dvě auta Skiatsu, Siebau a Easycarport za vynikající ceny. Velký výběr dřevěných garážových stání. Dobrý den, mohli by jste mi. Budu stavět garážové stání pro obytné auto a dvě osobní. Zdravím, dlouho jsem nemohl sehnat krytý přístřešek pro dvě auta.


This Pin was discovered by Tesařství Sobek. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Pokud máte pochybnosti o designu garážových stání a přístřešků vězte, že jsou. Máte zájem o dřevěnou garáž?


Nabízíme garážová stání pro jedno i dvě auta. Možnost stavby garáže svépomocí. Dřevěná kontrukce, střešní krytina Bramac (černá). Předpokádaná cena do tis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky