pondělí 12. prosince 2016

Zahradnictví kunratice

V prodejním skleníku nabízíme sortiment pokojových rostlin, cibulovin, orchidejí, sezónních květin, doplňkové zahradnické zboží jako nářadí, semena, hnojiva, . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DATCOMA, s. Návrhy a realizace zahrad - kompletní návrh zahrady, obhlídka zahrady, projekty zahra vypracování studie zahrady, návrh variant zahrady, vypracování . Naší hlavní činností je kompletní realizace zeleně. Vymazán předmět podnikání: poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví.

Prodej okrasných stromů a keřů, trvalek, ovocných stromků, zeleninové sadby a substrátů. V současné době nabízí růže Kordes již většina zahradních center. Jsme vybaveni výkonnou komunální technikou jako . Družstvo zahradních center navazuje na profesní Sdružení. Provádíme zahradnické práce.


Otevírací doba: ÚT – SO 8:30 . Místní skupina pro ovocenství, zahradnictví a přátele květin.

Proto i já si dovoluji za všechny kunratické zastupitele. Kocourka srazilo auto – nyní je v péči našeho . Podnikatelé – živnostníci v obci působí v oblastech zahradnictví , stavebních prací. Březen - Září : Po - Pá : - 100.


Památné stromy na území hl. Menu Přejít k obsahu webu. This Pin was discovered by Zuzana. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Přijďte se podívat do krásného . Kunratice z orné p dy na zahradnictví. Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví , veřejné výzkumné inst. Prodej jahod probíhá denně na tradičním místě u kunratického kostela od hodin. Inspiruji se tvorbou Pieta Oudolfa, Nigella Duneta a dalších špičkových zahradních architektů. Komplexní péče zahradní problematiky od návrhu a projektové dokumentace, přes realizaci až po údržbu.


Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví , Balicí činnosti a další. CZK, Petr Richter lesnická a zahradnická firma, Detail.

VÍTÁ VÁS JAHODÁRNA VRAŇANY. Jsme rodinná firma s 20ti letou tradicí. S láskou obhospodařujeme českou půdu.


Zahradnictví u Růženky plánuje zahájit jahodovou sezonu zhruba za týden.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky