pátek 30. prosince 2016

Plážový slunečník

XL plážový slunečník s bočními zástěnami poskytuje ještě větší stín a chrání proti větru. Jednoduché použití, přenášení. Hledáte plážový slunečník 180? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Sháníte slunečník na pláž?

Ibiza plážový slunečník s UV ochranou pro děti před slunečním zářením a taškou pro snadný přenos na pláž. Díky zahradnímu slunečníku můžete na čerstvém vzduchu trávit více času! Slunečník BABBERUP Ø1černá. Součástí balení je i nylonový obal pro úschovu slunečníku. Lehké, pevné a snadno přenositelné . Skládací plážový slunečník.


Luxusní boční slunečník Roma, zajišťuje maximum pohodlí a ochrany v extrémním rozměru m. Stylový design, chrání před sluncem, větrem a dokonce i lehkým deštěm.

Materiál: 1 polyester potažený. Dodáván v praktickém obalu. IBIZA plážový slunečník s UV ochranou a taškou.


Ideální na pláž, zahradu nebo venkovní . UV POTAH OCHRÁNÍ VAŠE DĚTI PŘED SLUNEČNÍM ZÁŘENÍM. Unisex, typ – golfový, průměr – 1. Nabízíme široký výběr zahradních slunečníků od značek Hapy Green, Hecht a M. On-line rámovací studio a desítky rámovacích lišt na. Objevte nabídku slunečníků v e-shopu HORNBACH: slunečníky na terasu, na zahradu, na balkon či na pláž. Inzerát retro plážový slunečník v okrese Mladá Boleslav, cena 200Kč, od pavel. Popis: prodám starý plážový retro slunečník v pěkném . Velký plážový slunečník pro vaše bezstarostné lenošení u vody.


Pohodlně pod něj umístíte dvě lehátka, židle nebo velkou deku. Budete odpočívat v příjemném . Nejprodávanější plážové stany. Lehký, přenosný a snadno rozebratelný zapichovací plážový slunečník Easy je ideálním společníkem na dovolenou - na pláž nebo všude tam, kde potřebujete . Plážový slunečník SCHNEIDER Shorty 1cm.

Již let se zabýváme reklamními předměty pro firmy, školy, sdružení, státní podniky. Realizujeme vlastní výrobu potisku . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky