středa 21. prosince 2016

Nafukovací bazén ovál

Nafukovací , Třívrstvé PVC. Hledáte bazen intex oval ? Je možné nechat bazén s nafukovacím límcem přes zimu venku? Je prostorný luxusní bazén s výhodami velkého nadzemního bazénu.


Dokáže jej postavit opravdu každý.

Vyrobený je z pevného vinylu, před poškozením je . Původní cena: 5Kč Ušetříte - Naše další aukce Prohlédněte si naši nabídku sportovních potřeb Dopravné. Je priestranný luxusný bazén s výhodami veľkého nadzemného bazénu. Dětský nafukovací transparentní bazén Intex ve tvaru oválu , který má průhledné a široké boční stěny. Jedno-komorový nafukovací bazén vyroben světovým výrobcem Bestway. K sestavení nepotřebujete žádné nářadí, stačí jej pouze nafouknout.


Dárek ZDARMA v hodnotě Kč.

Tento bazén do stran má opěrné . Vybírejte z pestré nabídky kvalitních doplňků výživy i sportovního vybavení. Solární plachty ovál na nafukovací bazény jsou určeny pro bazény s nafukovacím prstencem typu Intex, Bestway, Tampa. Oválné solární plachty lze.


Dvoukomorový oválný nafukovací bazén. Dětské nafukovací bazény značky Intex najdete na biano. Je bazén ,který Vás v horkém létě osvěží a nemusíte se ani mačkat na koupališti. Dětský bazén Laguna komorový, obě s dvojitými obousměrnými ventily.


Zahrnuje vypouštěcí ventil a opravnou lepící sadu. Maximální výška vody cm. Swing s nafukovacím golierom a podpernou. Bazén ovál - 262x160xcm.


Více nehledejte a nakupujte . Skvělá nabídka nadzemních bazénů , nafukovacích bazénů , bazénových filtrací a bazénová . Typ bazéna: nafukovací prstenec Tvar bazénu : ovál Materiál stien:PVC Typ . Pro svlažení dospělého je malý nafukovací bazének v pohodě.

Nabízíme bazény od nejjednodušších provedení jako jsou nadzemní nafukovací bazény až po bazény montované ve tvaru kruh - Milano a ovál - Toscana. Značka: Intex Kód produktu: ZLB. Vzhledem ke své konstrukci je bazén Tampa Ovál vhodný pro rodiny s malými.


PVC s nafukovacím horním límcem a pevné viny. Stredne veľký nafukovací bazén s potlačou oválneho tvaru. Parametre:dĺžka:2cmšírka: 1cmvýška: cmobjem bazénu pri naplnení do výšky c572 . Samonosný oválný bazén INTEX s nafukovacím prstencem.


Vhodný pro povrchovou montáž. V prodeji tak najdete nafukovací matrace, nadzemní bazény , výřivky, hračky a lehátka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky