středa 28. prosince 2016

Šedá dlažba

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Mrazuvzdorná dlažba vhodná k interiérovému i exteriérovému použití s otěrem PEI 4. Díky tomu je dlažba vhodná jak do domácnosti, tak i do veřejných prostor. Podlaha s puncem jedinečnosti – to je série Via.


Materiál interiérových obkladů: Kamenné imitace. Spirit R je série dlažeb v lehkých až romantických odstínech a dekoracích, lehce se .

Barva střepu, celoprobarvený. Otěruvzdornost PEI, PEI V. Umístění, dlažba venkovní i vnitřní. Charakter povrchu , matný. Séria Tahiti prekvapí svojou výhodnou cenou aj napriek svojej . Dopřejte si každodenní pocit přepychu!


Reliéfní dlažba s několika variantami vzoru perfektně vynikne v každém prostředí. Zámková dlažba parketa šedá - dlažba o tl. Je to jedna z nejoblíbenějších dlažeb mezi zákazníky.

Má klasický, univerzální . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kč Rako Alba dlažba 28x5šedá lesklá. Používají se na chodníky, terasy, okolí bazénů, pro pochozí . Moderní velkoformátová dlažba s exklusivním vzhledem dodá Vašemu okolí vyjímečnou atmosféru.


Lacca Série obkladů a dlažby. Obklady, dlažby , vany, sanita výrobců Rako, Opoczno, Paradyž, Teiko, Dřevojas a Novaservis. Tato dlažba se vyrábí ve dvou povrchových provedeních - vymývaném a curling.


GRENA šedá , povrch vymývaný (atyp rozměr). Betonová zámková dlažba CSB KOST šedá. Obdélníková dlažba z různých materiálů a barev, do interiéru i exteriéru.


Popis: Tekutá dlažba BL1je tekutá guma s gumovým granulátem, čímž získává zvýšenou mechanickou odolnost. Tekutá dlažba BL1je polotekutá stěrka. Protiskluznost: R1 Rektifikovaná: ne.


Odstínové kolísání: velké, Odstín: světlý. Dlažba nákup a rezervácia v OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky