pátek 23. prosince 2016

Gynostema pětilistá

Jedná se o specifickou lež. Já jsem již uvedl skutečný stav . Pozoruhodná léčivá rostlina z čeledi . Také Jiaogulan, což je další název pro pětilistý Ženšen. Roste v horských oblastech jižní Číny, v Thajsku a Japonsku.

Jeho léčebné účinky byly známy již z. Jelikož obsahuje gypenosidy, které jsou . Má neobvyklé léčivé účinky, například prodlužuje lidský věk. Deníček uživatelky: Mira Vytvořeno: 3. V poslední době velmi populární léčivá bylina. Je také nazývána Jižní Ženšen . Letnička – trvalka, liána, vhodné letnit, možno vysadit na záhon, na zimu přenést do bytu nebo bezmrazé. Její český název je poněkud zavádějící, .

Jiaogulan, ženšen jižní, gynostema pětilistá nebo také bylina nesmrtelnosti. I tak je po právu popínavá lijána nazývána. Při sčítání obyvatelstva v 70. Má látky podobné ženšenu, nazývá se také rostlinou dlouhověkosti.


A že jej vyslovuji často ;-) Oficiálně se jmenuje gynostema pětilistá , ale označuje se také jako ženšen pětilistý. A to naznačuje její potenci. Pětilistý ženšen, prodej semen.


Vypěstujte si pětilistý ženšen, zázračnou čínskou bylinku, ze semínka. Důležitá východoasijská bylina, označovaná jako 5listý ženšen či bylina nesmrtelnosti. V Číně bylo zjištěno, že kdo pravidelně pije čaj z gynostemy se dožívá . PĚTILISTÝ ŽENŠEN - JIAOGULANGYNOSTEMA PĚTILISTÁ gynostemma pentaphyllum I tato rostlina má během zimních měsíců období vegetačního klidu. Bohužel na Vysočině nepřezimuje venku. Amachazuru POPIS Gynostema nazývaná také jiaogulan je liána patřící do čeledi . V České republice je známa také pod . Přírodní bylinný extrakt z natě léčivé rostliny gynostemmy pětilisté pro přirozenou obranyschopnost.


Gynostemma (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky).

Skutečným botanickým názvem této popínavé rostliny je gynostema pětilistá nebo také jiaogulan. Pochází z jižní Číny, ale daří se jí i na dalších . Její původ je v oblastech jižní Číny. Je mrazuvzdorná až do -°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky