pondělí 19. prosince 2016

Pohon posuvné brány

Epohony to jsou Kvalitní a levné pohony bran. Každá posuvná brána si zaslouží svůj pohon. Kompletní akční set se silným pohonem pro posuvnou bránu.


Sady pohonů a kování pro samonosné posuvné vjezdové brány i pro kolejnicové posuvné brány. Pohony posuvných bran od AZ Pohony. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány.

Je rovněž použitelný na většinu posuvných bran. Přijímač pohonu je kompatibilní pouze s ovladači třetí . Představujeme Vám kompletní pohonový set Ks pohonem MARANTEC COMFORT 8určený pro automatizaci privátní a menší průmyslové posuvné brány. Spolehlivost, tichý chod a bezpečnost. Nízké ceny od přímého dovozce!


MR1R plastová hřebenová lišta pro pohony posuvné brány 1m. Pohon pro jakoukoliv posuvnou bránu. Teprve s dálkově ovládanými pohony posuvných bran je vjezdová brána komfortní. Pro vaši novou vjezdovou bránu nebo k dodatečnému .

Rychlý pohon posuvné brány do 4kg s mechanickým spínačem. K plné automatizaci posuvných garážových bran dodáváme soupravy pohonů , které standardně obsahují motor s řídící jednotku,. POHONY PRO POSUVNÉ A KŘÍDLOVÉ BRÁNY A GARÁŽOVÁ VRATA. Stavbu posuvných bran jsme přenesli na novou úroveň. Sestavte si vlastní bránu a vyberte si vhodný pohon – z pohodlí domova a za skvělé ceny.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Značka: Nice, Potřeba koncového dorazu: Spomaluje před koncovými polohami, Hmotnost křídla (doporučená): 200kg, Složení sestavy: RB400-1x, RBA4-1x, . Nabízíme posuvné vjezdové brány s pohonem i bez. Bránu přesně zaměříme a vytvoříme vizuální pohled.


Brány jsou bezpečné, s tichým provozem zárukou . S pohonem Hörmann pro posuvné brány otevřete a zavřete vaše vjezdová vrata, anichž by jste museli zastavit - pohodlně díky dálkovému . Elektromechanický pohon pro posuvné brány do hmotnosti 4kg JUNIOR 6- kompletní sada . Zdravím všechny,má někdo zkušenosti se zavěsnou posuvnou bránou ? Hledáte brany pohon posuvne pro? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Možnost objednat montáž po celé ČR.


Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro automatizaci . V článku se prostřednictvím videa dozvíte technické specifikace jednotlivých modelů elektrických pohonů od značek FAAC a LIFE pro vaši posuvnou bránu.

NovoGate představuje bezpochyby budoucnost pohonů pro posuvné brány pro občanské výstavby. Kompaktní, rafinovaný a jednoduchý pohon se všemi funkcemi potřebnými k záruce vysokého pohodlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky