čtvrtek 29. prosince 2016

Kulecnikove taga

Baví Vás kulečník a občas si ho zahrajete s kamarády? Předpokládám, že zatím vlastní kulečníkové tágo nemáte a hrajete „erárem“ – tágem, které je v herně k . Popis ke kategorii tága a příslušenství. Kulečníková tága a doplňky k tágům.


Zde si můžete vybrat kvalitní a cenově dostupná kulečníková tága. Máme dlouholetou praxi s dodavateli a odebíráme pouze osvědčené typy kulečníkových tág.

KULEČNÍKOVÁ TÁGA - Katalog. Hledáte kulecnikove tago ? Tágo karambol ORCA - značkové dvoudílné karambolové tágo s dřevěným závitem . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Skladem obrovské množství poolových tág od 1Kč. Přejít na Tágo - Poolové tágo.


Brousek na kůži tága plochý Rychlá a efektivní úprava kůže tága Tvaruje a brousí kůži tága do požadovaného profilu Umožňuje větší kontrolu úpravy. KARAMBOLOVÉ TÁGO TRITON SNO.

Prodáváme kulečníkové stoly pool, karambol a snooker. Nabídka kulečníkového příslušenství. Sortiment zahrnuje počítadla, lampy, tága , koule, křídy, kůže, . Výroba kulečníkových stolů na karambol a pool, karambolových a poolových tág prvotřídní kvality,. Základem kvalitního tága je tvrdá špice s dobrou kůží. Vyvažovací tágo- červená symbol.


Prodej a servis kulečníkových stolů. Nabízíme velký sortiment zboží. K prodeji jsou tága , kulečníkové koule ARAMITH, pouzdra na tága (tubusy, tašky, pevné kufříky), křídy, kůže, rukavičky, kartáče, čističe kulečníkových koulí, . Target sport darts billards - ŠROUBOVACÍ ŠPICE TÁGA UNICORN.


Aktuální katalog firem v kategorii kulečníková tága. Budějovice, Senovážné nám. Mimo tuto nabídku jsem schopni vyrobit stojan nebo držák na kulečníková tága jakýchkoliv atypických tvarů, za použití nestandardních materiálů nebo barev. Pokud se této aktivitě pravidelně věnujete a ještě vlastní tágo nemáte, . OXYEAR Tágo univerzální 1-dílné 160cm.


Tága Židek - tradice a kvalita. TOOL Billiard 2-dílné snookerové tágo WINNERS. Překlady z češtiny do angličtiny ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky