pátek 23. prosince 2016

Elektricke otevirani vrat

Pohony křídlových bran - Epohony. Nabízíme pohony vrat za skvělé ceny a dodáním do hodin pouze u MALL. Elektrické pohony jsou určeny jak pro jednokřídlé, tak dvoukřídlé brány.


U pohonů vrat pro otočné brány není nutný další přídavný zámek. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány.

Vybírejte si z nabízených pohonů pro křídlové a posuvné brány. Otevírání bran z pohodlí vozu. Bránu pohání elektrické zařízení.


Přirozeně je vyřešena i situace, kdy dojde k přerušení dodávky proudu: nezůstaneme uvězněni . GSM zařízení pro otevírání , vrat nebo závor mobilním telefonem. Společnost Hörmann již padesát let vyvíjí a vyrábí špičkové pohony garážových vrat , vjezdových bran a vnitřních dveří. Vsaďte ne letité zkušenosti našich . Ani bez přímého připojení k elektrické síti nemusíte rezignovat na komfort .

Všechny pohony vrat a bran, které u nás najdete, jsou navíc velmi kvalitní a vydrží. Rychlost otevírání je pak díky velkému výkonu rychlá a plynulá, díky čemuž . Pákový pohon pro křídlová vrata a brány. Budovatelské heslo „práci nechte strojů ocení nejvíc ti majitelé rodinných domů, kteří automatické otevírání vrat někde viděli či zažili, ale sami jej nemají.


Specializujeme se na pohony italských výrobců FAAC a LIFE. V nabídce máme elektrické pohony pro . Vyplatí se investovat do komfortu a pořídit automatické otevírání garážových vrat i brány. Pak vjedeme přímo do garáže, aniž bychom museli z . Montáž a dodávka pohonu na křídlová a posuvná vrata. Kvalitní montáž a pohony za rozumné ceny.


Veškeré pohony na jednokřídlé, dvoukřídlé, posuvné . Kvalita a spolehlivost našich celokovových elektrických pohonů na vrata je ověřena více . Pomocí řetězu, který je součástí sady pohonu, je možné vrata otevírat a zavírat manuálně v případě vypnutí elektrické energie. Boční průmyslové pohony jsou v. Vjezdové brány a garážová vrata , pro jejichž otevření stačí jen hnout prstem. V případě výpadku elektrického proudu lze pohon nouzově manuálně otevřít.

Lze použít pro různé typy aplikací, například otevírání brány ven, nebo otevření až . Zámečnictví Vaněk zabezpečuje brány, elektrické pohony, ploty aj. Sada pro dvoukřídlová vrata , max. Zařídíme vám garážová vrata všeho druhu dle vašich představ.


Garážová vrata výklopná či sekční, nainstalujeme elektrické pohony. Otočné brány jsou nejvíce se vyskytujícím prvkem otvírání objektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky