pondělí 12. prosince 2016

Pohon pro posuvnou bránu

Epohony to jsou Kvalitní a levné pohony bran. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Kompletní akční set se silným pohonem pro posuvnou bránu.


U posuvných bran je velice důležitá jejich velikost a váha a podle toho se také určují ty správné vodící komponenty, stejně jako dokonalé pohony posuvných . Sady pohonů a kování pro samonosné posuvné vjezdové brány i pro kolejnicové posuvné brány.

POHONY PRO POSUVNÉ A KŘÍDLOVÉ BRÁNY A GARÁŽOVÁ VRATA. Spolehlivost, tichý chod a bezpečnost. Nízké ceny od přímého dovozce! Pohony SOMMER pro posuvné brány. V setu pro pohon vrat obdržíte vše potřebné pro bezproblémové . Stavbu posuvných bran jsme přenesli na novou úroveň.


Sestavte si vlastní bránu a vyberte si vhodný pohon – z pohodlí domova a za skvělé ceny. C2 páru fotobuněk RS1 .

Specializovaný obchod DSTechnik. MyGATE PROTECO KIT MyStrike sada pohonu s příslušenstvím na . Rozhodli jste se postavit u svého domu samonosnou posuvnou bránu ? Budete-li pro pohon brány používat motor, je nutné před vlastní . V - pohon NovoGate představuje bezpochyby budoucnost pohonů pro posuvné brány pro občanské výstavby. Sada nízkonapěťového pohonu pro posuvnou bránu do 8kg.


Popis produktu: Automatický systém MILORD je ideální pro řízení přístupových oblastí v rezidenčním prostředí. MILORD pro posuvná vrata je elektromechanický. Nabízíme pohony bran a pohony vrat od výrobce BFT, Doorhan či Somfy. Sada pohonu pro posuvnou privátní bránu BFT Deimos BT A400.


Naše nabídka zahrnuje pohony pro křídlové brány i nesené posuvné brány. Zakoupením této sady obdržíte špičkový produkt s . Sestavy pro posuvné brány průjezdná šířka od m do m. Vynikajícími přednostmi mají pohony posuvných bran LineaMatic. Jsou kompaktní, výškově nastavitelná skříň ze zinku litého pod.


Ujistěte se, že je brána správně nainstalována a klouže hladce před instalací pohonu pro posuvné brány. Vrata musí být ve svislé a vodorovné .

BX-je navržen pro privátní posuvné . Bránu přesně zaměříme a vytvoříme vizuální pohled. Brány jsou bezpečné, s tichým provozem zárukou . Zdravím všechny,má někdo zkušenosti se zavěsnou posuvnou bránou ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky