čtvrtek 15. prosince 2016

Prodej traktoru domaci vyroby

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů malotraktor domácí výroby. Malotraktor domácí výroby s pohonem obou náprav. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Zemědělské traktory - malotraktor domaci vyroby , nabídky - prodám, prodej , inzerce.


Důvod prodeje koupě silnějšího traktoru.

Přední výrobce, výprodejová cena. Vybaveno Osvědčením na komunikace ČR, záruka. Další pěkný podomácku vyrobený traktor. Prodám malotraktor s vlečkou domácí výroby. Sousedovi mého kamaráda slouží už patnáct let.


Prodej nových traktorů YTO 50 s klimatizací, možno čelní nakldač a další. V obci nedaleko Vítkova začali pořádat klání traktorů domácí výroby před sedmi roky a účast „závodních“ strojů se stále zvyšuje. Koupím Rumunský traktor UTB na náhradní díly v celku nebo jen díly tel.

Nabízím k prodeji tyto na přiloženém fotu díly k veterán traktoru Zetor. Mezi naše kutily patří také Lubomír Gryga z Dolních Domaslavic u Žermanické přehrady. Jeho výtvor, kterým je traktor Modrák, vznikl ze starého . Jablonecko - Pracovní stroje domácí výroby.


Jak se dostat na známé závody traktorů domácí i tovární výroby u Vyskeře na. Predam traktor domacej vyroby s hydraolikou. Naše firma nabízí prodej malotrkatorů domácí výroby 4x4. V tomto článku naleznete základní specifikace našich malotraktorů a další důležité údaje.


Dřevěná figurka na obkreslování domácí zvířata, Bigjigs Toys. Obkreslovací vzoryRozměry balení: . Malé traktory do koní nezažily takový propad prodejů jako ty výkonnější, proto by. Traktory domaci vyroby na prodej.


Podívejte se, jak vypadá výroba modelů John Deere v plzeňské továrně. Navazujeme na tradici Agrostroje Prostějov - vyrábíme zahradní traktory , malotraktory a přídavná zařízení. Nabízíme i bazarové nebo předváděcí stroje za.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Výroba sazečů brambor - Karel Jakubec,. Design, vývoj, výroba a prodej přídavného zařízení pro stavební stroje.

Opravy sekaček, zahradních traktorů , malé mechanizace (MF 7 Terra).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky