úterý 27. prosince 2016

Stinici tkanina na plot

Jako další variantu přírodního . Ideální na plot na zahradu či k domu pro ochranu vašeho soukromí. Jak si vybrat stínící tkaninu na plot. Chcete se ochránit před sluníčkem nebo jen mít prostě soukromí a ukrýt se před zvídavými pohledy sousedů?


Montáž je možná jak na klasické . Váha na centimetr čtvereční je třikrát vyšší než standardních sítí.

Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí stínící sítě na ploty po celé ČR spolehlivě a. Stínící úplet pro zneprůhlednění oplocení. Síť na oplocení zelená stínění. Dvojitá vazba a přesná tkanina z ní dělá top produkt ve své třídě. Vyniká dlouhodobou životností.


Stínovka se zastíněním na plot na míru Objednejte si tolik stínicí tkaniny , kolik skutečně potřebujete. UV stabilizovaná Kvalitní zastínění Gramáž . Potřebujete koupit kvalitní ploty k oplocení vašeho pozemku, neváhejte využít. Nabízíme Vám stínící tkaniny s různou sílou stínění.

Lze je použít na všechny typy oplocení od klasického pletiva až po svařované pletivo. Plot ze stínící tkaniny už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Pro tyto účely jsme pro Vás připravili stínící tkaninu na drátěné ploty , která má tmavě zelenou barvu, vysoké zastínění a velmi příznivou cenu. Kupte více, zaplaťte méně . Vybrat si můžete stínící tkaninu podle stínivosti. Tkanina se připevňuje na plot velmi jednoduše, pomocí stahovací pásky či vázacím drátem. Vhodné pro vytvoření soukromí na ploty , zahrady, terasy, balkony atd. Stabilizováno proti UV záření.


Využití v zahradnictví, na plotech, pergolách, . Nabízí celkové stínění a zdobí plot zároveň, . Vysoce stínící tkanina s vyztuženými očky. Tkanina se zesílenými okraji poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením a . Výhodou je snadná a rychlá instalace. Prodejna v Hradci Králové. Vyberte si z naší nabídky stínících tkanin. Stínicí tkaniny na ploty vysoké 100cm až 200cm, se zastíněním od až.


Vhodné na ploty, tenisové kurty i jako ochrala plodů proti okusu.

Kvalitní stínicí tkaniny za výhodné ceny po rolích 10m, 25m, (50m, 100m). Již od 3-Kč vč DPH za 1m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky