pondělí 21. srpna 2017

Plotové sloupky pozink

Porovnejte ceny, zjistěte. Průřez: čtvercový x 60mm. Vhodné panely: Panel 2D Zn , Panel 3D Zn Doporučené příslušenství: PVC . Plotové pozinkované sloupky a vzpěry doporučujeme k oplocení ze čtyřhranného pozinkovaného pletiva s oky x 55mm a také pro lesnická uzlová pletiva, . Máme skladem sloupky na plot průměrů 3 a mm.

Více variant výšek až 3cm. Plotové sloupky pozink a poplastované sloupky na plot. Pořiďte si pro svůj projekt plotové sloupky z naší široké nabídky. Nabízíme vám plotové sloupky . Navíc plotové sloupky za trvale nejnižší ceny. Parametry sloupků : Výška sloupku : 2cm.


Povrchová úprava: pozinkování i uvnitř sloupku.

S našimi plotovými sloupky to není to žádná věda. Zajistěte si předem betonáž ( optimální délka betonáže pro oba typy našich plotových sloupků je m). S pevností a odolností plotových sloupků souvisí i síla neboli tloušťka jejich stěny. Nejběžnější sloupky jsou vyrobené z mm silného pozinku. Dodáváme sloupky na plot pro různé plotové systémy.


Sloupky a vzpěry v Baushopu koupíte za skvělé ceny. Doprava Zdarma po celé ČR do dnů! Plotový sloupek PILECKÝ pozink s černou čepičkou.


Nabídka plotů, pletiv, sloupků , bran a branek pro různé druhy drátěného oplocení. Vyrábíme pletiva pozink , poplastovaná, plotové rámy, oplocení průmyslové . Galvanické zinkování o tloušťce min. Popis: prodám sloupky na plot ks min.


Sloupek Telinea 100cm plastovaný Universální ekono. Branky, Brány, Plotové panely 2D a 3 Svařované sítě holé, Pletivo se. Napadla mě myšlenka, že místo klasického betonování plotových sloupků , bych zabetonoval pvc trubku a do ní bych pak vložil plotový . Chcete-li sledovat aktuality z našeho sortimentu, přihlašte svůj e-mail k pravidelnému odběru novinek.

Obvod pozemku je cca 1m. Netradičně jsem použil ne klasiku, plotové sloupky pozink nebo poplastované. Našel jsem levnější variantu. Využití: rohový nebo průběžný plotový sloupek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky