středa 16. srpna 2017

Houpačka hnízdo

Tato houpačka je zejména vhodná pro větší počet dětí. Nosnost této houpačky je. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Masivní závěsný houpací kruh ve tvaru hnízda , na kterém se děti nejen pohopou, ale mohou si i odpočinout vleže. Houpačka je určena pro venkovní použití, .

Nejoblíbenější typ houpačky za poslední roky? Na první pohled zaujmou netradičním designem, který se postará o to, že se vaše děti . Závěsná houpačka HNÍZDO kruh 85cm . RH117D - průměr hnízda m, s kovovým, pozinkovaným ráhnem, výška pádu m. Za příplatek lze dodat k houpačce sedátko Hnízdo s . Děti mohou sedět nebo ležet naproti na . V této neobyčejně stabilní a bezpečné houpačce , která vypadá jako hnízdečko, si můžete zábavné. Hnízdo má stabilní kovový rám potažený polstrováním.

Pohodlná houpačka s měkkou síťovou základnou a pevným rámem obaleným pěnou. Díky širokému průměru a vysoké nosnosti mohou houpačku využívat . Je vhodná pro houpání a odpočívání více dětí dohromady. Velké dětské houpačkové hnízdo vhodné na veřejná hřiště oválného tvaru o rozměru 2m x 9m. Kovová obvodová konstrukce . Akátová sestava BOBR AKÁT - houpačka HNÍZDO objednejte na eshop.


Popis: Konstrukce zařízení je vyrobana z oceli. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dětská houpačka Hnízdo vhodná pro zavěšení na dřevěnou konstrukci má pevnou obruč a plátno z odolné tkaniny, která navíc dobře odpuzuje vodu. Houpání může být velká zábava!


Stabilní houpačka ve tvaru „ hnízda “ zajistí vašim dětem spoustu zábavy. Pro vnitřní i venkovní použití! Houpacka hnizdo najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Ocelová konstrukce je zinkovaná, spojovací prvky jsou dále ošetřeny dvojitou vrstvou práškové barvy. Závěsy jsou z nerezavějící oceli .

Název a popis, Cena bez DPH, Cena s DPH. RH117K - celokovová, průměr hnízda m, výška pádu m, jako dopadová plocha postačí trávník. Na výběr jsou tři barevné varianty . Spousta nabídek v kostce u FATMOOSE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky