úterý 15. srpna 2017

Postřik proti kunám

Kuny, které se rády vyhřívají v ještě zahřátých motorech automobilů pak koušou, co jim pod zuby přijde. Postřik proti kunám - ODPUZOVAČ KUN 5ml. Přírodní repelent (sprej) na odpuzování kun.


Po aplikaci přípravku se vytváří ochranný film, který zamezuje . Osobně řidičům doporučuji koupit si sprej proti kunám a pravidelně motor stříkat.

Na tato zvířata totiž není stoprocentně účinné vůbec nic,“ . Hledáte sprej proti kunám ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ochranný film pro gumové díly v motorovém prostoru, zejmén na kabely a hadice. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Ochranu motoru automobilů proti kunám , zejména kabelů elektroinstalace před kunami a jinými nevítanými hlodavci.


Obsažené látky ve spreji proti kunám účinkují velmi rychle a dlouhodobě. Sprej do auta proti kunám.

Zakročení proti kunám je pak realizováno s pomocí všemožných surovin a prostředků, jež jsou velmi snadno dostupné. Chtěl bych se zeptat zda někdo má zkušenosti se sprejem proti kunám a jiným hlodavcům, nebo raději koupit takový ten odpuzovač kun, který se monutuje do . Nová receptura - nevytváří lepkavou vrstvu! Ochrana kabelů proti hlodavcům v motoru auta - LAS. Jak plašíte kuny,které lezou do prostoru motoru a žerou izolaci a kabely.


Nedávno jsem našel na horním plastovém krytu motoru nějaké zablácené stopy. Jedno z čelných míst mezi nepřáteli motoristů v podzimních a zimních měsících obsazují kuny. Malá a mrštná zvířátka hledají v mrazech útočiště ve vyhřátých . Pokud aplikujete postřik na požadovaná místa (půdy, garáže, prostor motoru), pak kuny tato místa nevyhledávají. Aplikací postřiku KUNOFF předejdete . Nabízím vysoce účinný sprej pro auta a objekty, které chrání před kunami, hlodavci, kočkami apod. Pro její odpuzení doporučujeme Kouzlo Přírody Odpuzovač kun.


Kuny si značkují své teritorium močí, proto před aplikací postřiků proti. Výrobek slouží k zamezení poškození elektrických částí motoru kunami a některými hlodavci. Vysoce účinný koncentrát pro ošetření prostoru proti vniknutí kuny. Spolehlivě chrání před okusováním kunami.


Nepříjemný pach přírodní účinné látky.

Tento průsvitný sprej vytváří lepkavou ochrannou vrstvu, což chrání kabely a dráty před kunami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky