čtvrtek 31. srpna 2017

Zahradni sloupek

Kovaný zahradní elektrosloupek E2K slouží pro připojení elektrospotřebičů v prostoru Vaší zahrady. Pro travnaté a ostatní plochy je ideální sloupek obetonovat. Hledáte sloupek zahradni zasuvka? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . E-shop se širokým sortimentem osvětlení značek ESEO, ARGON, JUPITER, LUXERA .

Venkovní sloupek se zásuvkami je velmi praktickým pomocníkem při pracovních činnostech na zahradě, kde je potřeba el. Společnost Irriga vyrábí zahradní vodovodní sloupky a zahradní elektro sloupky. Elegantní sloupky pro odběr vody na zahradě, u terasy,u bazénů a podobně. Zahradní sloupek AQUAPOINT zelený, kohouty, závěs Kliknutím zobrazíte . Designový zahradní sloupek ze série DARWIN, v černém provedení, v kombinaci kovu a plastového stínítka.


Hodí se k osvětlení příjezdových cest, zahrad a je . ECO XHWS-FZAHRADNÍ SLOUPEK 4X ZÁSUVKA kliknutím zobrazíte plný náhled. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.

Popis a parametry Nahlásit . Stylový zahradní sloupek na vodu ve zdařilé imitaci dřeva nebo granitového kamene. Moderní zahradní sloupek je ideální doplněk pro systém využívání dešťové vody. Sloupek je imitací přírodního červeného . Výška nadzemní části je cca 1cm. Připojení sloupku na přívod vody přes mosazný ½“ vnější . Další slevy drobného elektra na Kupi. Vrchní část je kvalitní plast pro nádherný rozptyl světla a spodní část je nerezová.


IPs krytem Sloupkové svítidlo. Zahradní kovový elektrický sloupek v zelené barvě pro povrchovou montáž, který má zásuvky 230V včetně zásuvkových krytek a hodinovým časovačem. Náš vodovodní sloupek nemá žádnou konkurenci ve své třídě. Díky ruční výrobě je každý kus originál, který si v sobě nese punc jedinečnosti.


Kovový rozvodový zahradní sloupek XSMM-204F . V kategorii Zahradní zásuvky naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Praktický zahradní sloupek černé barvy s krytkami zásuvek je vhodný například pro připojení zahradní techniky.

Je vybaven hrotem pro upevnění v zemi, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky