pátek 18. srpna 2017

Roletové systémy

Za pomoci dvou systémů (nadokenní a předokenní systém ) nabízí . Dodáváme v provedení: - Buk. Systémy ochrany před nežádoucími pohledy poskytují ochranu domu před vnějším světem Systémy rolet pomáhají uspořit energii a zároveň poskytují ochranu. Liberec VII-Horní Růžodol. Program roletových komponentů RAUVOLET firmy REHAU lze kombinovat do různých systémů nábytkových rolet a vytvářet optické i tvarové akcenty .

RAUVOLET ponúka REHAU zladené riešenia pre systémy roletových skríň. Nápadité dovybavení fasády s využitím předokenních roletových systémů. Roletové systémy ALUKON jsou dekorativní, elegantní a vysloveně funkční.


Můžete se rozhodnout mezi protlačovanými nebo válcovanými schránkami, vybrat provedení s úkosem nebo zaoblené. Zastínění vnitřních i vnějších vertikálních ploch. Vytváří optimální tepelné podmínky v budovách.


Zapet pracovní dny od 10.

Předokenní systémy stínění hranaté. Válcování rolet probíhá v naší podnikové výrobě. Příčinou obrovských tepelných ztrát v plášti budovy jsou většinou staré roletové systémy a okna. Skoncujte s tímto nerozvážným plýtváním energií!


Instalací předokenních rolet výrazně snížíte náklady na vytápění a pokud. Používáme komponenty pro roletové systémy výhradně od renomovaných firem. Kvalitní roletové systémy z Teplic od firmy Žaluzie Poborský.


Chraňte své soukromí Roletovými systémy INTEGO. Modulový nadokenní systém AK-FLEX nabízí vynikající tepelně-izolační vlastnosti a je vhodný pro všechny závěsy a tloušťky stěn. Všechny nadokenní roletové.


Specializujeme se na dodávku a montáže rolovacích, sekčních, výklopných a posuvných vrat či předokenních rolet, rolovacích . Rolety s viditelným boxem, se zaomítacím boxem, s integrovanou sítí proti hmyzu, pro variabilní použití a do roletových překladů a Nadokenní systém. Našim cílem je vložit Vám do rukou značkový, jasně identifikovatelný výrobek. Chceme se hlásit k odpovědnosti za kvalitu a vysokou. Nejčastěji kladené dotazy – roletové systémy.


Jakým způsobem jsou testovány a zkoušeny lamely Building Plastics?

Jednotlivé lamely jsou zkoušeny a . Rolety Comfort díky promyšlené technologii,splňují všechny každodenní požadavky. Výborné řešení pro rekonstrukce a novostavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky