pondělí 14. srpna 2017

Zahradní branka jednokřídlá

Plotové branky , jednokřídlé. Levná zahradní branka s pevnou konstrukcí, výplň pletivo či plech, český výrobce. Prodej plotových branek realizujeme po celé ČR.


Zavírání na FAB, součástí balení je i . Provedené technickým a stavebním ústavem Praha č. FAB s třemi klíči lze dokoupit . K uzavírání je branka opatřena zadlabávacím zámkem pro vložku FAB . Jednokřídlá zahradní branka. Kovová konstrukce natřená základní a vrchní barvou s poplastovaným výpletem, zavírání. V našem širokém sortimentu najdete kromě levného pletiva i praktické a velmi univerzální jednokřídlé plotové branky a dvoukřídlé brány KLASIK. Stavíte plot kolem rodinného domu nebo zahrady a přemýšlíte, jak vyřešíte vstup na pozemek?


Vyberte si z naší nabídky elegantní jednokřídlé branky s rámem . BRANKA JEDNOKŘÍDLÁ ZAHRADNÍ (BJZ) bez zámku. Jakou branku si vybrat najdete v tématu Jakou vybrat zahradní branku. Dostupnosť produktov Skladem - Radkyně.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nabízíme jednokřídlé i dvoukřídlé zahradní brány a zahradní branky využívané jako součást oplocení zahrad , rodinných domů, chat a chalup, sportovišť, škol či . Tato zahradní branka je skvělou kombinací pevnosti, stability a odolnosti vůči korozi! Branka zahradní jednokřídlá. Součástí branky, brány jsou dva sloupky. Jedná se o jednoduchou branku pro Vaši . K oplocení z poplastovaného pletiva jsou dodávány ocelové.


Rám branky je vyrobený z trubek stejně jako nosné sloupky. Vyrábíme hliníkové oplocení, brány, branky a dekorace ve dvou variantách:. V případě zájmu Vám vyrobíme i bránu ( jednokřídlou , dvoukřídlou, posuvnou) v . Kování pro jednokřídlou branku. Vstupní branky - vstupní vchodové a zahradní branky.


Vjezdové brány - jednokřídlé , dvoukřídlé. Názvu raditdesc Ceny raditasc. Palarčík Pavel - Zámečnické práce. Vyrábíme vjezdové a pojezdové brány s výplní i bez výplně, ploty a oplocení, zahradní branky a brány.


Zahradní svařovaná síť v balení 25bm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky