pátek 11. srpna 2017

Únanov koupaliště

Název koupaliště vznikl v dětské soutěži. Koupaliště nabízí plavecký a rekreační bazén, brouzdaliště pro děti, . Koupání je možné také při večerním osvětlení. Pohoda Unanov - Autokemp se nachází na okraji obce v těsné blízkosti koupaliště Pohoda a nabízí stání pro karavany včetně elektrické přípojky.


Na dohled od letiště, v nedaleké obci Únanov , se nachází umělé koupaliště – aquapark nazvané Pohoda.

Je zde celodenní občerstvení a před areálem . Kemp a autokemp Únanov jižní Morava, dovolená a ubytování v okresu Znojmo, nabízíme plochu pro stany a karavany, rekreace u koupaliště. V Únanově na návštěvníky čekají plavecký a rekreační bazén, brouzdaliště pro děti a atrakce, jako jsou tobogan, skluzavka, vodní jeskyně, masážní lůžka, . Moderní zázemí pro sportovní i . Znojma, vedle koupaliště Pohoda, nabízí stání pro karavanya stany včetně elektrické . Léto strávené u vody je ideální pro každého. Tak vyrazte k vodě, dokud nám počasí přeje! Vstup na koupaliště Pohoda v Únanově nyní za akční cenu Kč .

V Únanově , obci ležící několik kilometrů severně od Znojma, objevíte velkoryse pojatý plavecký areál. Vedle m dlouhého bazénu je tu rozlehlá rekreační . I v létě zde zdaleka není hlava na hlavě. Fotografie Únanov , koupaliště. Název zakázky: Rekonstrukce tobogánu a skluzavky - koupaliště Pohoda, Únanov. Fotka z obce Únanov , koupaliště.


K dispozici je návštevníkům v blízkosti . Provozujeme koupaliště se skluzavkou, divokým kanálem a vodní jeskyní. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Poslední zobrazení: jsi první. Součástí koupaliště jsou hřiště na plážový volejbal, tenis a víceúčelové hřiště s umělým povrchem, dětské hřiště, půjčování slunečníků a sportovních potřeb. V neděli zahájí provoz brněnské koupaliště na Kraví hoře. Delší dobu už má otevřeno znojemská plovárna v Louce, koupaliště v Únanově.


Na koupališti POHODA v Únanově můžete zažít opravdovou pohodu. Za teplého počasí si můžete užít vody, ale i různých sportů na souši, jako je beach volejbal . Umístění: Na okraji Únanova v těsné blízkosti koupaliště Pohoda, km od Znojma.

Občerstvení zajištěno přímo na koupališti , jinak v obci ve dvou prodejnách .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky