úterý 22. srpna 2017

Pařeniště polykarbonát

Ideální pro předpěstovávání sazenic a . Hledáte pareniste polykarbonat? Používáte někdo polykabonátové pařeniště Karel, nebo Jiří? Nebo obecně nějaké pařeniště z polykarbonátu a hliníkových profilů.


Prémiově zpracované pařeniště z polykarbonátu německé výroby tvořené lehkou a trvanlivou hliníkovou konstrukcí. Patentovaný spojovací systém.

Polykarbonátové pařeniště LUCKY se třemi větracími otvory s podpěrou a hliníkovým rámem je určené k předpěstování sadby. Vás připravili nabídku hned . Skleník Econom je zjednodušenou verzí zahradního . Skleníky a pařeniště , polykarbonátový, zahradní. Profi pařeniště z polykarbonátu Guttagliss DUAL BOX a ALU (hliníkové) konstrukce. Jeho výhodami jsou především lehká konstrukce, skvělá tepelná akumulace nebo UV ochrana.


Má tři větrací otvory s podpěrou, . COLD FRAME Double deluxe - polykarbonátové pařeniště dvoukřídlé Spolehlivě ochrání vaši úrodu před mrazem i škůdci Velké dvoukřídlé pařeništ.

Pařeniště pro zahrádkáře české výroby s garantovanou kvalitou. U studeného pařeniště je zdrojem tepla jen sluneční záření. Výplní jednotlivých tabulí může být opět sklo, polykarbonát nebo fólie.


Součástí našeho sortimentu jsou pozinkované skleníky se sklem nebo s polykarbonátem. Výroba a prodej skleníků a pařenišť. Prodáváme skleníkové přístavby . HAPPY 100x100x48cm polykarbonát. PAŘENIŠTĚ Z POLYKARBONÁTU. Máte rádi čerstvou zeleninu, ale nevejde se vám na zahradu skleník?


Jako alternativu si můžete pořídit pařeniště z . Vyniká svou lehkou konstrukcí, skvělou tepelnou akumulací a snadnou montáží s UV ochranou. Kvalitní zahradní skleníky a pařeniště z polykarbonátu v různých velikostech. Zahradní pařeniště s výbornými tepelně izolačními vlastnostmi vyrobené z hliníkových profilů s polykarbonátovou výplní.


Rozměry: šířka: 6mm výška: 4mm délka: 1. Barva: přírodní hliník Konstrukce: hliníkové profily, Povrchová úprava: hliník Zasklení: čirý komůrkový . Dutinkový polykarbonát ideálně o tloušťce mm (většina skleníků má mm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky