úterý 29. srpna 2017

Ovocne stromky prodej

V letní sezoně nabízíme okrasné stromy a keře a kontejnorované ovocné sazenice. Archiv Podobné OVOCNÉ STROMY , ovocné stromky a keře - staré a krajové odrůdy jabloní a hrušní. Věnujeme se převážně pěstování a následnému prodeji ovocných ale i ovocno - okrasných stromků , včetně drobného ovoce jako je angrešt, rybíz, maliny, . Prodáváme ovocné stromky vhodné do všech oblastí.


Kromě několika již zmiňovaných nejčastěji pěstovaných ovocných stromů v našich krajích. My jsme pro Vás vybrali odrůdy, které jsou vhodné pro .

Všeobecné informace pro zájemce pěstovat ovocné stromky na své zahrádce. Tato nenáročná stará odrůda pocházející z Německa má střední spíše větší plody. Barva zelenožlutá s červeným líčkem. Jablka jsou vhodná i pro sušení, nehnijí . Prodej ovocných stromků byl již ukončen. Nový prodej bude od října.


Ovocná školka Bojkovice – Radim Pešek. Můžete vybírat ze širokého sortimentu jabloní .

Staré a krajové odrůdy - staré odrůdy jabloní a hrušní. Ovocné a okrasné stromky , prodej stromků s. Aronie NERO - černý jeřáb stromek v kontejneru. Kontejnerované stromky jsou již v prodeji. Jabloň MAYPOLE je ovocno - okrasná odrůda, nenáročná na pěstování, vhodná pro všechny typy zahradních půd a slunná stanoviště.


Za 5let dorůstají výšky. Na jaře (březen-květen) a podzim (říjen- listopad) nabízíme široký sortiment ovocných stromků. Nabízíme široký výběr odrůd . Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì. V naší ovocné školce vyrábíme a distribuujeme mnoho různých druhů . Zahradnictví, zahradní centrum. Plzeň, Rokycany, Beroun, Hořovice a okolí.


Díky dlouholetým zkušenostem s jejich prodejem vám můžeme garantovat vysoce stabilní odrůdy a maximální vitalitu. Zabýváme se prodejem a pěstováním ovocných stromků , okrasných stromků a růží. V kategorii OVOCNÉ STROMKY najdete všechny druhy ovocných stromků , které se pěstují v našich klimatických podmínkách. Většinu odrůd ovocných dřevin lze koupit i na objednávku podle Vaší konkrétní poptávky.


Nakoupené stromky Vám můžeme dovést, zasadit a provést výchovný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky