středa 16. srpna 2017

Nástrahy na hlodavce

Podle směrnice Evropské unie č. Přípravky proti hlodavcům LIQUID GEL PROFI . Místo nebezpečných jedů se už desítky let používají rodenticidy. Aby se k návnadám nedostala . Jedy na krysy, myši, potkany, krtky, hlodavce, návnady na myši, požerové nástrahy na hlodavce , deratizační prostředky na hubení myší, rodenticidy. Odchyt myší a potkanov len za pomoci lepidla!

Lepová pasca na okamžité použitie. Určená na myši, potkany a hmyz. Velké obtíže a škody způsobují drobní hlodavci , lasičky, kuny a další škodná.


Nástraha na hlodavce Patenrat G, granule. Proto nabízíme celou plejádu pastiček a pastí k odchytu myší, potkanů, krys, . Volně prodejné jedovaté nástrahy na hlodavce musejí nově obsahovat menší množství aktivní látky, výrobci však stále čekají na licence a . Rodenticidní požerové návnady na bázi účinné látky difenacoum k přímému použití! POKYNY PRO UMISŤOVÁNÍ A NÁVOD K POUŽITÍ.


Nestihli jste česnek medvědí?

Prípravky proti hlodavcom LIQUID GEL PROFI . RODICUM PASTA najnovšia forma nástrahy pre hlodavce. Nová atraktívna príchuť účinne privábi hlodavce : myši, potkany, krysy,. Chemické nástrahy k hubení myší, potkanů a krys se nazývají rodenticidy.


Nejčastěji se jako jedy na hlodavce používají různé granule, v balení od 1g až. Hlodavci , zvláště myši a potkani jsou všežravci. Vyhledávanou potravou budou také nástrahy s těmito látkami (např. vitamíny), které se jim nedostávají. Granulovaná požerová nástraha modře zbarvená, určená k hubení škodlivých synantropních hlodavců (potkani, krysy a myši domácí) ve vnitřních prostorách . Ratimor Brodifacoum měkká nástraha na hlodavce , 1g. Cena s DPH 6Kč Cena bez DPH 5Kč.


Deratizace je proces likvidace hlodavců (krys, potkanů, myší atd.). K hubení hlodavců používáme široké spektrum rodenticidních nástrah II. Na obecním úřadě je nyní opět k dispozici jed pro hubení hlodavců.


Požerová nástraha k hubení hlodavců - myší domácích, potkanů a krys také ve vlhkém prostředí. Parafinové kostky neplesniví a nerozpadají se. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Vyměňují-li se nástrahy v pravidelných a vhodně volených termínech, přináší to úsporu finančních prostředků, protože při náhodném výstkytu hlodavců se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky