středa 30. srpna 2017

Sklopec na kuny

Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Kuna vleze do sklopce za návnadou, a jakmile se dotkne houpací . V katalogu nemáme podrobnější informace o past na kunu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Pasti jsou ve dvou provedeních.

První provedení má jeden vstup a spouštěcí nášlapnou plochu na druhé straně oproti vstupu do pasti. Past na kunu , kuny - Past na kuny. Oboustraná průchozí past na kuny. Jedná se o jednu z nejdelších pastí na trhu.


Profesionální odchytový sklopec na kuny , psy, lišky, kočky a další škůdce. Rozměr sklopce 105x34x- síla . A na jakou návnadu kuny do sklopce vlezly? Vyzkoušel jsem opečenou topinku se sádlem, a zabralo to třikrát!

Pak jsem kuní rodinku zavezl . Vyzrát na škodnou může být velmi těžké, se sklopnou pastí to rychle vyřešíte. Dobrý den, začala nám už zase řádit kuna smajlík a rozhodli jsme se pořídit konečně pořádny sklopec. Našla jsem na netu tyto, máte s nimi . Doprostřed pasti se umístí návnada, past je průchozí otevřená na obou koncích. Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny , tchoře a kočky Gaun - lapák, sklopná past na kuny.


Ty v noci navedou kunu do sklopce , i když je past nastražená bez návnady. Past se umístní do volného prostoru, nebo podél zdí , kda zanechává své . Sklopec - stalo se Vám to někdy? Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nabízíme různé druhy nerezových klecích pro odchyt zvěře, označované jako past, sklopec na lišku, kuny , tchoře, norka, kočky, vydry a nutrie s dárkovou sadou! Rodinná firma SPECIÁL FM Vám nabízí účinné, kvalitní sklopce na odchyt potkana , sklopce na odchyt kuny , tchoře, lasičky a potkana, sklopce na odchyt kuny , . Odchytová klec s nášlapným . Nerozebíratelný sklopec na kuny a jinou zvěř.


Svými rozměry je sklopec vhodný také pro odchyt koček či tchořů. Pletivo je na horní straně opatřeno uchem pro .

Pozinkovaný sklopec na kunu , kočku, lasičku o rozměru 102x26xcm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky