čtvrtek 31. srpna 2017

Bazén liberec ceník

To si nemůžete nechat ujít. Je dlouhý 1metrů a centimetrů. Upozorňujeme Vás, že pokladna bazénu se uzavírá minut před koncem provozu areálu. Ceny a provozní doba v sekci ceník. CENTRUM BABYLON - ceník AQUAPARK.


Další možnosti: tobogány, parní komory, fitness, vířivka, vzduchová masážní lehátka, komplex vodních jeskyní, potápění.

Rozměry hlavního bazénu : x m. Plavecký bazén - Bazén Jablonec nad Nisou. Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ JE PLAVECKÝ BAZÉN DO ODVOLÁNÍ UZAVŘEN! Důležité informace pro naše klienty:.


Bazén hodina Kč Bazén vstupů hodina 3Kč. Informace o provozu a aktuální ceník naleznete ZDE. Koupaliště Sluníčko, Liberec Vratislavice n. Nisou - plavecký i neplavecký bazén , koupání pro děti, hřiště, beachvolleyball, restauace s terasou.

VSTUPNÉ CELODENNÍ: BAZÉNY. Kč, 25 ZDARMA, 20 200 . Cílem projektu bylo vybudovat bazén zejména pro výuku plavání o. Projekt je součástí Integrovaného plánu rozvoje města Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci a bude spolufinancován z. Ceník ubytování - chata Pláně pod Ještědem. Po 12:hodině bude účtována následující noc dle platného ceníku.


Bazén Liberec , Liberec: Zobrazte recenze, články a fotografi z Bazén Liberec na webu TripAdvisor. Liberecký plavecký bazén je určen pro širokou veřejnost, pro celé rodiny, zájmové skupiny, organizace i pro soustředění sportovních klubů. V plavecké škole nacvičují a osvojují si . Každý návštěvník by se měl seznámit s provozním řádem. PLAVÁNÍ - Každé úterý od 00-můžete využít volnou dráhu v bazénu Liberec.


Wellness - plavecký bazén Liberec - Relaxace, wellness - Jizerské hory - Liberec. Fitness bazén Liberec , autor: archiv Bazén Liberec. Původní koncept samozřejmě . Projít si ho můžete zdarma, ale za jednotlivé atrakce zaplatíte dle aktuálních ceníků. VŠESTRANNÝ SPORTOVNÍ KROUŽEK LIBEREC.


PRO TERMÍNY ŠKOL KLIKNĚTE NA CENÍK NA LEVÉ STRANĚ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky